G.Saraylı isimden F.Bahçe isyanı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
G.Saraylı isimden F.Bahçe isyanı
Bir dönem G.Saray'ın kalesini koruyan Hayrettin Demirbaş, F.Bahçe derbisi öncesi hayli çarpıcı açıklamalar yaptı..










Yıllarca Galatasaray ve Milli Takım’ın kalesini başarıyla koruyan Hayrettin Demirbaş, Fenerbahçe derbilerinde Galatasaray’ın hep mağdur edildiğini söyledi.

Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’na katılan Demirbaş, “Fenerbahçe derbilerini hiçbir zaman 11 kişi tamamlayamadık. Bunlar hep mi tesadüf. Galatasaray’a karşı art niyet var. Bu sene de hakemler Galatasaray’ın 15 puanına mâl oldu” dedi.

İşte Hayrettin Demirbaş’ın çok özel sözleri:

G.SARAYLI FUTBOLCULAR BU ŞANSI İYİ DEĞERLENDİRECEKTİR

Takımımız çok kötü günler yaşıyor. Son döneme bakarsanız 40’a yakın futbolcu geldi-gitti. Bur uyum sağlanamadı. Ama bu maç her zamankinden daha değerli. Taraftarla barışma, acıları unutma şansını futbolcular iyi değerlendirecektir. Bizim zamanımızda, Fenerbahçe’yi şu an Galatasaray’ın içerisinde bulunduğu durumda yakalıyorduk ve bu durum onlara yarıyordu. Umarım bu kez Galatasaray’a yarar; çünkü Avrupa’da çeyrek finale, yarı finale çıkıyorduk. Dönüyorduk, Fenerbahçe’yle oynayıp kaybediyorduk. Şimdi durum tersini gösteriyor. Umarım Galatasaray kazanır.





F.BAHÇE DERBİLERİNİ HİÇ BİR ZAMAN 11 KİŞİ TAMAMLAYAMADIK BURADA ART NİYET VAR

Bizim dönemimizdeki maçlara bakın, biz bir tek maçı 11 kişi oynamadık. Bunların hepsi mi tesadüf. Galatasaraylı futbolcular her Fenerbahçe maçında 9 kişi, 10 kişi kalmak zorunda mı. Burada ben art niyet görüyorum. Biz Fenerbahçe derbilerinde senelerce hakem hatalarını yaşadık. Benim oynadığım dönemde dikkat eden, bir tane Fenerbahçe derbisini 11’e 11 oynamadık. Sadece Ali Sami Yen’de oynadığım son maç hariç. Ya 9 kişi ya da 10 kişi oynadık. Bunlar hep tesadüf olamaz. Hiç Fenerli futbolcular sert girmiyor, kartı hak etmiyorlar. Türkiye’de bunun irdelenmesi gerekir. İki tarafa eşit davranılmıyor. Bizim dönemimizde hep şampiyonluğa oynadık. Fenerbahçe biraz kopuyordu, herhalde hakemler bunu dengelemeye çalışıyordu. Masa başında maalesef bir takım oyunlar oynanıyor. Hâla var. Hakem hataları bu sezon Galatasaray’ın kaç puanına mâl oldu.

OĞUZ SARVAN’LA ÇIKTIĞIMIZ HİÇBİR MAÇI KAZANAMADIK, BU SENE HAKEMLER YÜZÜNDEN G.SARAY’IN 15 PUANI GİTTİ



MHK Başkanı Oğuz Sarvan, atıp tutuyor, bazı şeyler söylüyor. Biz onunla çıktığımız bir tane Fenerbahçe maçını kazanmadık. Bunların hepsi mi tesadüf. Bu sene Galatasaray’ın başarısızlığında her ne kadar yönetiminde bazı hatalar, futbolcular da yanlışlar varsa, hakemlerin de büyük hataları var. İddia ediyorum bu sezon Galatasaray’ın 15 puanını hakemler götürmüştür. Ama maalesef kimse bunları görmüyor.

RIDVAN, “OĞUZ SARVAN DERBİYİ YÖNETİNCE BİZ RAHATTIK” DİYOR

Rıdvan Dilmen, “Galatasaray-Fenerbahçe maçlarında eğer hakem Oğuz Sarvan ise biz rahattık” diyor. Bu ne demek? Ben bunu soruyorum. Hep mi tesadüf hep mi Galatasaraylı futbolcular sinirli oluyor bu tür maçlarda? Unutmadığım bir Fenerbahçe maçı var. 9 kişi oynuyoruz, Falco vurdu top kaleye gidiyor Wagenhousa eliyle kesti vermedi. Ardından bizim ceza alanında Bülent’le Mecnun mücadeleye girdi, hemen penaltıyı verdi. Dakika 90. Hakemin üstüne topu vurdum. Beni oyundan atamadı . Haksız olduğunu biliyor, beni oyundan atamadı.

FEDERASYON VE MHK, GALATASARAY’A SOĞUK BAKIYOR

Galatasaray Yönetimi, bu sene yaşadıkları iç çekişmeler nedeniyle MHK’yı boş bıraktı; bunun sıkıntısı yaşanıyor. Federasyon ve MHK’dekiler Galatasaray’a biraz soğuk; dışarıdan biri olarak bunu görüyorum. Böyle olmaması gerekir. Bu kurulları yöneten insanlar tarafsız olacak. Eyyam yapmaya gerek yok.

ZAPATA’YA NE GEREK VARDI

Zapata’ya bana göre hiç gerek yoktu. İki tane çok değerli kaleci vardı; ama maalesef psikolojik olarak çocukları hazırlayamıyorlar. Maalesef kendi çocuklarımızı hemen kötülüyoruz. Yabancı kalecileri gördük, Leo Franco, De Santis, bizim çocuklarımızdan bir farkı yok. Neden bunlara milyon avrolar verip de bunları oynatalım, kendi çocuklarımızı köreltelim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt