G.Saray'ın yükselişi sürüyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kdr05

Kdr05

Üye
    Konu Sahibi
G.Saray'ın yükselişi sürüyor!
Şampiyonlar Ligi'nde en iyi sekiz takım arasına adını yazdıran G.Saray, son topladığı puanlar ile UEFA sıralamasında 44. sıraya kadar yükseldi.



Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale çıkarak büyük bir başarıya imza atan Galatasaray, UEFA'nın takım sıralamasında da yükselişini sürdürdü.

Schalke karşısında alınan 1-1'lik beraberlik ve 3-2'lik galibiyete turun eklenmesi ile önemli puanları hanesine yazdıran sarı-kırmızılılar, 44. sıraya kadar ilerledi. Sezon başladığında 60. sırada yer alan Fatih'in Aslanları, bu sezon toplamda 21.64 puan toplayarak 16 basamak birden atladı.

Avrupa'nın en iyi sekiz takımı arasına kalarak eski günlerine döndüğünün mesajını herkese veren G.Saray, sezon boyunca aldığı puanlarla 60. sıraya gerileyen Fenerbahçe ve 66. sıraya düşen Beşiktaş'ı da geçerek Türkiye'nin en üst sırada yer alan takımı oldu

EN AZ FİNAL GELMELİ!

2012-2013 Şampiyonlar Ligi grup kuralarına üçüncü torbanın son sırasından giren sarı-kırmızılıların, seneye muhtemel bir Devler Ligi yarışında ikinci torbaya yükselebilmesi ihtimali de taraftarları heyecanlandırdı. Bu sezon kurasında ikinci torbanın son sırasında yer alan Ukrayna'nın Dinamo Kiev ekibi 62.026 puanla yer almıştı.

Önümüzdeki sezon da takımların aynı puanlar ile sıralanacağı tahmininden yola çıkılırsa şu anda 52.000 puanı bulunan Galatasaray'ın yaklaşık olarak 10 puana daha ihtiyacı olduğu göze çarpıyor. Bunun da mümkün olabilmesi için Aslanlar'ın en azından finale çıkması gerekiyor.

*Şampiyonlar Ligi puanlama sisteminde bu aşamadan sonra galibiyete 2, beraberliğe 1, atlanan her tur başına da 1 puan veriliyor.

GALATASARAY ŞU ANDA 44. SIRADA



SEZON BAŞINDA TORBALARIN DURUMU



G.SARAY'IN BU SEZON TOPLADIĞI PUAN

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt