G.saray'ın yeni forveti kim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
qurbuz

qurbuz

Üye
    Konu Sahibi
G.saray'ın yeni forveti kim?
Galatasaray'ın forvet tranfseri konusunda düğüm çözülüyor. Sarı-kırmızılı kulübün Başkanı Adnan Polat'ın, Denizlispor maçından sonra yaptığı: "2-3 gün içinde forvet transferini bitireceğiz" açıklamasından sonra Galatasaray'ın yeni forvet olacağı konusu çok daha fazla konuşulmaya başlandı.

Bu gelişmeler üzerine ulaştığımız Galatasaray Futbol A.Ş. Müdürü Adnan Sezgin şunları söyledi: "Medyada dört-beş oyuncunun ismi geçiyor. Bu isimlerden birini transfer edeceğiz. Ancak şu an için daha fazla bir açıklama yapamam, taraftarımız biraz daha sabretsin. Çok kısa bir süre sonra bu transferi açıklayacağız" dedi.
Medyada ismi geçen Galatasaray'ın yeni forvet adayları ise şöyle: Stuttgart'ta forma giyen Mario Gomez, Lyon'un Çek yıldızı Milan Baros, Valencia'nın dev forveti Zigic, Hertha Berlin'in Sırp oyuncusu Pantelic ve bir başka Valencialı forvet Morientes.
EN UYGUN ADAYLAR KİM?
Galatasaray ile adı geçen futbolculardan en transferi en olası iki isim ise; Milan Baros ve Nicola Zigiç. Geçen sezon Roland Koeman döneminde Valencia ile sorunlar yaşayan ve kadroya girmekte zorlanan Zigiç'in Valencia'da mutsuz olduğu ve bir an önce İspanya'dan ayrılmak istediği ifade ediliyor. Zigiç'in, Galatasaray'a transfer olmasındaki tek olası yöntem ise 'kiralık formülü'. Zira, Nicola Zigiç'in bonservis bedelinin 17 milyon avro civarında olduğu İspanya'nın Marca Gazetesi'nde sık sık yer alıyor.

MILAN BAROS...
Nicola Zigiç'in yanı sıra Galatasaray'ın olası bir başka transferi de Milan Baros. Geçen sezon İngiltere Premier Lig takımlarından Porstmouth'ta kiralık olarak forma giyen Baros, bu sezon yeniden Lyon'a döndü. İlk üç haftası oynanan Fransa Ligi'nde Lyon formasını henüz giyemeyen Baros'un Lyon'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bonservis bedeli 13 milyon avro civarında olan Baros'un Galatasaray'a gelmesi de tıpkı Nicola Zigic'te olduğu gibi kiralık formülü şeklinde gerçekleşecek.

Galatasaray'ın Zigiç ve Baros transferindeki en büyük engeli ise, bu iki oyuncunun da Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden bir takımda forma giymek istemesi. Şayet Galatasaray, Steaua Bükreş engelini geçerek Şampiyonlar Ligi'ne kalmayı başarabilirse hem Zigiç hem de Baros transferinin önündeki en büyük engel kalkacak.
GOMEZ VE PANTELİC HAYAL!
Galatasaray'ın gündeminde olduğu iddia edilen Marko Pantelic ve Mario Gomez isimleri ise şu anda hayalden öteye gidemez durumda. Çünkü, iki futbolcu da oynadıkları takımlarda kariyerlerine devam etme kararı aldı. Transfer sezonun başında Gomez'e Juventus ve Arsenal, Pantelic'e ise Bayern Münih ve Werder Bremen talip olmuştu. Stuttgart ve Hertha Berlin'in, gelen cazip tekliflere rağmen oyuncularını göndermemesi Galatasaray'ın kiralık olarak bu futbolcuları kadrosuna katma düşüncesine ağır bir darbe vuruyor.
 


>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
zigic bu isimler arasında galatasaray'a yarar sağlayabilecek en iyi oyuncu....uzun boyu ile hava toplarına hakim olabilir ve forveti domine eder.......ama haberde yazdığı gibi sadece gomez değil ismi geçenlerin hepsi hayal..
 
Hellboy®

Hellboy®

Üye
Morientes ilac gibi olur insallah o alınır da Türkiye Ligi bir Dünya yıldızı seyreder ;)
 
hidayet

hidayet

Üye
ne zamandır konuşuluyo bu forvet olayı ama hala çözüm bulamadılar gitti
umarım etkili bir oyuncu transfer ederlerde bu sene takımı güzel yerlerde görürüz :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt