G.sarayın çekleri De Karşılıksız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

D3N1Z

Üye
way be buda mı olacakdı galatasay ınsallah batarda zengın bır ıs adamı sahıp cıkar yoksa kurtulacagı yok

<div class='quotetop'>(maawii &#064; Dec 28 2005, 11&#58;06 PM) [post=239840]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(ardadoganer &#064; Dec 28 2005, 11&#58;03 PM) [post=239836]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
puuuaaaahhhaaaaahhh
[/b][/quote]
komik olan ne sen her zor durumda gördüğüne kahkaha mı atarsın....
[/b][/quote]

eğer karsımdaki GS ise evet : D

Star Haber&#39;de şimdi dinledim: Yönetim futbolculara çekleri dağıtırken, param ödendi makbuzu da imzalatmış. Böylelikle futbolcuların sözleşmelerini tek taraflı fesh etme hakları da ortadan kalkmış. Fifa&#39;ya da başvuramayacaklarmış. Gülelim mi, ağlayalım mı?

Gokhan43

Üye
Harbiden de olay, olay oldu

abuvice

Üye
Ne olacak bu galatasarayın hali

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
<div class='quotetop'>(mobiloyun &#064; Dec 29 2005, 08&#58;05 PM) [post=240580]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Star Haber&#39;de şimdi dinledim: Yönetim futbolculara çekleri dağıtırken, param ödendi makbuzu da imzalatmış. Böylelikle futbolcuların sözleşmelerini tek taraflı fesh etme hakları da ortadan kalkmış. Fifa&#39;ya da başvuramayacaklarmış. Gülelim mi, ağlayalım mı?
[/b][/quote]

Bunu yapmak eğer gerçekse şerefsizlik demektir.&#33;

Gokhan43

Üye
Kesinlikle , eğer öyleyse herşey planlı olarak çevriliyor.&#33;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...