G.Saray'dan Beşiktaş taraftarına küfür!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
G.Saray'dan Beşiktaş taraftarına küfür!
G.Saraylı taraftarlar Beşiktaş derbisine daha 18 gün olmasına rağmen, küfürlü tezahüratlarına şimdiden başladı








Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Elano Blumer, Ziraat Türkiye Kupası Grubu'nda Denizlispor ile oynanan karşılaşmada bu sezon ilk golünü kaydetti.Denizlispor karşılaşmasından önce ligde 5 maçta forma giyen ve bunlardan 4'ünde ilk 11'de yer alıp, 263 dakika sahada kalan Elano, hiç gol bulamamıştı. Elano, karşılaşmanın 27. dakikasında fileleri şık bir vuruşla havalandırarak bu sezonki ilk golünü kaydetti.
-PİNO ŞOV YAPTI-
Galatasaray'da, Çek yıldız Baros'un yokluğunda forvet mevkiinde oynayan ve Denizlispor'a karşı 2 gol atan Pino ise sarı-kırmızılı forma altında 3. golüne ulaştı.
Özellikle 3. golde mükemmel bir vuruş yapan Pino, daha önce Medical Park Antalyaspor'a karşı 1 gol bulmuştu.
Bu arada, maça sonradan giren genç oyuncu Emre Çolak da özellikle sol kanattan geliştirdiği etkili ataklarla ve Pino'ya 3. golde yaptığı asistle dikkati çekti.
-ŞİMDİDEN BEŞİKTAŞ'A KÜFÜR-
Galatasaraylı taraftarlar Beşiktaş ile oynanacak derbi maça daha 18 gün olmasına rağmen, siyah-beyazlı takım için küfürlü tezahüratlarına şimdiden başladı.
Sarı-kırmızılılar, Beşiktaşlı taraftarların ''Senin için ölmeye geldik'' şeklindeki tezahüratını siyah-beyazlı ekip aleyhinde küfürlü bir içerikli söylediler.
-DENİZLİSPOR 4 OYUNCUSUNU İLK 11'DE OYNATMADI-
Bank Asya 1. Lig'de lider durumda bulunan Denizlispor, hafta sonunda Samsunspor ile deplasmanda oynayacağı maçı düşünerek 4 oyuncusunu ilk 11'de oynatmadı.
Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, kaleci Levent'in yanı sıra etkili forveti Youla'yı maç kadrosuna almazken, Galatasaray'dan kiralık gelen Serdar Eylik ve eski Fenerbahçeli oyuncu Yasin Çakmak'a ise ikinci yarıda şans tanıdı.
 


Mert

Mert

Üye
Klüplerine zarar :ehe
 
arslansem

arslansem

Üye
Besteyi beğendim :ehe
 
haltie

haltie

Üye
ancak çarşının bestelerinin kolpalarını yaparlar zaten:ehe çarşı yakın zamanda bir beste yaparız çoğumuz koparız bazılarımız kızarırız bu işler böyle
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt