G.Saray'dan ayrılmaya karar veren Hakan Şükür bundan sonra ne yapmalı?

Sponsorlu Bağlantılar

• Yurt Dışında oynamalı

Kullanılan: 4 33.3%
  • Türkiye'de bir takımda oynamalı

Kullanılan: 1 8.3%
  • Jübile yapmalı

Kullanılan: 7 58.3%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Yorumlarınız buraya.

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
bence ülke içinde oynamalı çünkü; kendine ait olan gol rekorunu da geliştirmiş olur

Yasminozz

Yasminozz

Üye
jübile yapsın artık bence...yeter bu kadar futbolculuk... :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Hakan şükür'ü beğenen biri olarak yurt dışında oynamalı..

technonur

technonur

Üye
hakan şükürün sahalara veda etmesi hem kendi için hemde hakan şükürü sevenler için iyi olacağını düşünüyorum herşeyi tadında bırakmazsa sonu kötü olabilir hatta geçen senede bunu düşünebilirdi jübile yapsın 40yaşında sahalarda olmanın bi alemi yok bana göre futbolda veda zamanı 36-37dir hakan şükürde tam 37yaşında

schumici

schumici

Üye
bence adam oynamak istiyosa bırakın oynasın yaa adamda bi hobi bu artık. çıksın yurt dışına oynasın istediği gibi

kurt bey

kurt bey

Üye
Yurt dışında oynarsa,kariyerini faciayla bitirir,yurt içinde başka bir takımda oynaması akla mantığa aykırı birşey :) Geriye jübile kalıyor ki bencede yapması gereken bu,aslında benim fikrim 1 sezonda daha GS de kalmasıydı ancak görülen oki bu pek mümkün değil oyüzden avrupa şampiyonası sonrası çok zaferlere imza atıp ismini Türk futboluna altın harflerle yazdırdığı GS forması altında jübilesi en güzeli olur. Tabi yönetim bunu becerebilirmi bilemem,nedense bütün yıldız futbolcularımızı takımdan kovarmış gibi gönderiyorlar bu neden oluyor nasıl oluyor anlamak mümkün değil

Atakan

Atakan

Üye
ben oynamasını isterim yurt dışında ama galatasarayda jubile yapması için bıraksın

_KadirşinaS_

Üye
Herşeyi tadında bırakmak lazım. Bu koltuk sevdalısı zihniyeti bırakıp, gençlerin gelişimine olanak tanımak lazım.... Hakan'a jübile lazım....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt