G.Saray'da yıllar sonra bir ilk yaşandı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
G.Saray'da yıllar sonra bir ilk yaşandı


[h=2]Ünal Aysal ve yönetimi göreve geldikten sonra futbol takımının dağ gibi borcunu eritti, geçmişe sünger çekti.[/h]
Kayseri maçı öncesi yüzler güldü.Sarı kırmızılı oyuncuların, Adnan Polat döneminden kalan birikmiş geçmiş dönem alacakları toplu olarak ödendi. Transfer taksitleri de yatırıldı.


Yeni sezona büyük ümitlerle başlayan ancak son haftalarda istediği sonuçları alamayan ve sahasındaki Gaziantepspor yenilgisi sonrası sıkıntılı günler geçiren Galatasaray'da futbolculara olan borç sıfırlandı.


Ünal Aysal ve yönetimi göreve geldikten sonra futbol takımının dağ gibi borcunu eritti, geçmişe sünger çekti. Böylece sarı kırmızılı kulüpte yıllar sonra bir ilk yaşandı. Florya'da da bu durum yüzleri güldürmeye yetti.96.4 milyon TL değerinde hisse satışı gerçekleştiren Galatasaray yönetimi, futbol takımını unutmadı. Bu sezon yeşil sahada mutlak başarı isteyen ve Florya'nın huzurunu en başta tutan Başkan Ünal Aysal ve sarı kırmızılı yönetim futbolcularını es geçmedi.
Herkese toplu ödeme yapıldı
Adnan Polat döneminden kalan geçmiş dönem alacakları fazlasıyla biriken futbolculara toplu ödeme yapıldı. Mayıs ayından bu yana sarı kırmızılı futbolculara toplam 23 milyon dolar borcu olan Galatasaray yönetimi, hisse satışının ardından 5 ay gibi kısa bir süre içinde tüm borcu sıfırladı.

4 aylık periyotta bu rakamı 5 milyon dolara kadar indirip, geçmişten kalan futbolcu alacaklarını iyice aşağı çeken yönetim, son ödeme ile alacakların dışında bu sezon renklere bağlanan Ujfalusi, Melo ve kadroya katılan tüm futbolcuların ilk transfer taksitleri de hesaplarına yatırıldı.
Genç Semih Kaya ilk 11'de
Galatasaray, Kayserispor karşısına bambaşka bir 11'le çıkacak. Sabri ve Servet'in cezalı oluşu, Kazım, Engin, Baros ile Gökhan'ın da sakatlıkları nedeniyle zorlu maçta forma giyemeyecek olmaları nedeniyle Fatih Terim kadroda zorunlu değişikliğe gidecek.

Sahaya kaptan olarak Ujfalusi çıkacak. 20 yaşındaki Semih Kaya stoperde forma giyerken, orta sahada Yekta, forvette Sercan görev alacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt