G.sarayda Tüm Futbolcular Serbest

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
G.sarayda Tüm Futbolcular Serbest
Yönetimden aldıkları çekler karşılıksız çıkan ve paralarını tahsil edemeyen Galatasaraylı futbolcuların sözleşmelerini tek taraflı feshetme hakkının doğduğu öğrenildi
03 Ocak 2006 10:25
<div align="center"></div>
Yönetimden aldıkları çekler karşılıksız çıkan ve paralarını tahsil edemeyen Galatasaraylı futbolcuların sözleşmelerini tek taraflı feshetme hakkının doğduğu öğrenildi. İsteyen oyuncu serbest kalabilecek

Galatasaray&#39;da alacaklarına mahsuben verilen çekler karşılıksız çıktığı için Antalya kampını protesto etmeyi planlayan futbolculara sözleşmelerini tek taraflı fesih hakkı doğduğu ortaya çıktı.

Ekonomik açıdan sıkıntılı günler geçiren Galatasaray&#39;da, uzun süredir transferden doğan taksitlerini alamayan futbolcuların, "Profesyonel Futbol ve Transfer Talimatı"nın 32. maddesine göre Futbol Federasyonu&#39;na başvurarak onbeş gün içinde fesih ihbarında bulunabilecekleri bildirildi. Talimatın "Futbolcunun fesih hakkı" başlıklı 32. maddesinde yer alan, "Sözleşme gereğince hak edişleri kulüp tarafından ödeme tarihini takip eden yedi gün içerisinde ödenmemiş olması halinde, futbolcu onbeş gün içinde fesih ihbarında bulunabilir" hükmü doğrultusunda parası ödenmeyen tüm Galatasaraylı oyuncuların serbest kalma tehlikesi belirdi.

Başvuru federasyona

Yaşanan maddi kriz nedeniyle bugün Florya&#39;da bir araya gelerek bir değerlendirme toplantısı yapacakları bildirilen sarı - kırmızılı futbolcuların tek taraflı fesih hakkını kullanmak için noter kanalıyla federasyona ihbarda bulunmaları gerektiği ifade edildi. Sözleşmeye göre vaad edilen tarihin üzerinden yedi gün geçtiğini, noter kanalı ve belgelerle kanıtlayan futbolcunun federasyonun yanı sıra söz konusu tebligatı kulübüne de yapması gerektiği vurgulandı.

Transfer avantajı

Galatasaray Kulübü, tarihinde benzerini yaşamadığı bir krizle karşı karşıya kalırken fesih hakkını kullanacak futbolcunun 1 Ocak - 1 Şubat tarihlerindeki ikinci transfer döneminde herhangi bir kulüple sözleşme imzalamasında sakınca olmadığı da kaydedildi. Sarı - kırmızılı futboluların bugünkü toplantıdan sonra yönetime yapacakları uyarıda "fesih hakkı" kozunu da gündeme getirecekleri öğrenildi.

kurt bey

kurt bey

Üye
hepsi gitsin anasını satiyim ben çıkar oynarım. adamlar gitmekte haklı. milyon dolarların döndüğü bi sektörde bizimkilerin cep harçlığı bile yok. yazık yazık heygidi koca cimboom heyyy

Salihyet

Salihyet

Üye
valla züürt gezeceklerine dandik bi takımda sürekli cüzzi bi maaş alırlar daha iyi
hasan kabze&#39;de bize gelsin necati real mardine

S1FR3K1R1C1

Üye
<div class='quotetop'>(kurtoglu85 &#064; Jan 3 2006, 10&#58;58 AM) [post=243775]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
hepsi gitsin anasını satiyim ben çıkar oynarım. adamlar gitmekte haklı. milyon dolarların döndüğü bi sektörde bizimkilerin cep harçlığı bile yok. yazık yazık heygidi koca cimboom heyyy
[/b][/quote]haklısın walla cimbomun düşdüğü hallere bahk ya

yitik savaşçı

Üye
Bu yönetim nasıl işler yapıyor anlamış değilim...

Bugün futbolculardan birkaçı bu hakkını kullanıp gitse takımda yetenekli oyuncu yok. Cafercan&#39;ı sezon başı, Arda&#39;yla Zafer&#39;i devre arası yolcu ederler... Elin Alman hocası seninkinden 10 kat güçlü bir ligte gencecik Türk oyuncusunu oynatıyor. Sen hala deneyim kazansın diyorsun. Kafaların değişmesi lazım...

Uğur diye bir adam oynadı geçen sezon... Bu sezon kramponunu gören cennetlik...

Şimdi futbolcular vefa gösterip bu haklarını kullanmazlar; yönetim de buna güvenip Mart&#39;a kadar para ödemez...

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Eee , geçen de Yönetimin çekleri vermeden öncee futbolculara imza attırıp çekleri verdiğini ve çeklerin de karşılıksız çıkınca da fes hakkının yattığını okumuştum.

Valla herşey birbirinie girdi , Allah sabır versin.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Kapıya kilit vurulduğunu düşünemiyorum..

abuvice

abuvice

Üye
Ne olacak bu galatasarayın hali harbiden..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt