G.Saray'da iki isim daha sakatlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
G.Saray'da iki isim daha sakatlandı
Karabükspor deplasmanında 2-1 mağlup olan Galatasaray, 3 puanın yanı sıra 2 oyuncusunu daha kaybetti











Süper Lig'de haftayı deplasmanda Kardemir Karabükspor'a 2-1 mağlup olarak kapatan Galatasaray, Ankaragücü maçının hazırlıklarına başladı.
Teknik direktör Frank Rijkaard yönetiminde, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen idmanda, Kardemir Karabükspor maçında 45 dakikadan fazla sahada kalan oyuncuların yenileme antrenmanı yaptıkları, diğer oyuncuların ise pozisyon, orta ve şut çalışmalarının ardından dar alanda çift kale maç yaptıkları bildirildi.
Sarı-kırmızılı takımın antrenmanına, ülke milli takımlarına giden Zvjezdan Misimovic, Lorik Cana ve Harry Kewell'la birlikte sakatlıkları bulunan oyuncuların katılmadıkları aktarıldı.
GALATASARAY'DA İKİ FİRE DAHA

Sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, karşılaşmada sakatlanan savunma oyuncuları Gökhan Zan ve Lucas Neill'in tedavilerine başlandığı, Avustralyalı futbolcunun sakatlığı sebebiyle milli takım kampına katılamadığı bildirildi.

Kardemir Karabükspor maçında sağ üst adalesinde zorlanma oluşan Lucas Neill, Avustralya Milli Takımı'na gidemedi.
Neill'in tedavisine başlandığı belirtilirken, oyuncunun ülke milli takımına gitmediği ifade edildi.
Yine Kardemir Karabükspor maçında sol arka adalesinde birinci derecede zorlanma görülen Gökhan Zan'ın da tedavisine başlandığı kaydedildi.
Galatasaray'da sakatlığı devam eden oyunculardan Arda Turan, Mehmet Batdal ve Çağlar Birinci'nin kondisyoner Fatih Yıldız yönetiminde çalışmalarını sürdürdükleri, Milan Baros'un ise tedavisine devam edildiği aktarıldı.
Yarını izinli geçirecek olan sarı-kırmızılı oyuncular, 4 Ekim Pazartesi günü yapacakları antrenmanla Ankaragücü maçının hazırlıklarına devam edecek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt