G.Saray'a Ruud müjdesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Love Prince

Love Prince

Üye
    Konu Sahibi
G.Saray'a Ruud müjdesi
Ruud van Nistelrooy, G.Saraylılar'ı sevindirecek açıklamalar yaptı.

Real Madrid'le yollarını ayıracak olan Ruud van Nistelrooy, G.Saraylılar'ı sevindirecek açıklamalar yaptı. Hollandalı golcü, "Rijkaard ile görüştüm, beni ikna etti. G.Saray'da oynarım" dedi. Ancak Nistelrooy'un 2.5 milyon euro istediği G.Saray'ın ise 2 milyon euro önerdiği belirtilirken, pazarlığın sürdüğü kaydedildi.

arslansem

arslansem

Üye
Kaynak :naughty:

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Kaynak: Sil_Baştan....:D

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Yahu bu adam sakatlıkdan futbolu unuttu .. Ben çok uzun zamandır bildim bileli sakat :ehe İyi oyuncuydu ama sakatlık bitirdi .!

Juventus

Juventus

Üye
Gelebilir

haltie

haltie

Üye
galatasaray hastane gibi oldu.kewel gökhan zan linderoth baros nonda bide ruudu alarak bunlara yenisini eklememeli galatasaray.kewell tuttu ama digerleri gibi 2maç yapıp 10maç yatacaksa gelmesin.oynamayan koşmayan dunya starı ülkemizede gelmesin

Love Prince

Love Prince

Üye
    Konu Sahibi
galatasaray hastane gibi oldu.kewel gökhan zan linderoth baros nonda bide ruudu alarak bunlara yenisini eklememeli galatasaray.kewell tuttu ama digerleri gibi 2maç yapıp 10maç yatacaksa gelmesin.oynamayan koşmayan dunya starı ülkemizede gelmesin

evet haklısın :oke:

_By&MaTTaFix_

_By&MaTTaFix_

Üye
Galatasaraylı olarak ruud van nistelrooyun gelmesini değil,Dzeko gibi ısıran yikilmak bilmeyen oyuncu lazım

haltie

haltie

Üye
bu arada bu soylenti doğru gazete tvde yer aldı

_By&MaTTaFix_

_By&MaTTaFix_

Üye
Gelmesin yaa.Bizde bjk gibi olmayalım.Koşmayan,yatan oyuncu biz almayalım

Juventus

Juventus

Üye
Kewel dan verim alındı, Baros dan da alındı. Nonda dan da formunda sürekli verim alındı, Linderoth için Hastane demek biraz tuhaf :islik

arslansem

arslansem

Üye

Barosun ayağı kırıldı,adam napsın,geldiğinden beri her maçta oynadı.Kewell ne zaman sakatlandı?Son kaç maçtır en iyi adamımız.Nonda yı da hatırlamıyorum.Linderoth sakat gelmedi bize.Sonradan sakatlandı ve toparlanamıyor.Bir tek Gökhan Zan da hata var.Bile bile alındı.Ama bedavaya :D

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Ruud gelse forma satışlarından gelen para bile yeter bırak sakat olsun....:D

haltie

haltie

Üye
Barosun ayağı kırıldı,adam napsın,geldiğinden beri her maçta oynadı.Kewell ne zaman sakatlandı?Son kaç maçtır en iyi adamımız.Nonda yı da hatırlamıyorum.Linderoth sakat gelmedi bize.Sonradan sakatlandı ve toparlanamıyor.Bir tek Gökhan Zan da hata var.Bile bile alındı.Ama bedavaya :D

kewelle iyi dedim zaten.
nondayı hatırlaman lazım adam antrenmlara bilr zor çıkıyor adam çoğu zaman
linderoth ciddi bir sakatlık geçirmişti gsye gelmeden önce
gökhan zan:cam adam anlatmaya gerek yok gsye minnettarız:sukur:
barosda sıkıntı var tam anlamıyola verimli değil:)riskli

hatta bu risk grubuna keitada dahil

arslansem

arslansem

Üye
Halit sana kalsa Sabri,Hakan Balta,Barış falan ekleyecen bu liste bayağı bi uzayacak :ehe
Galatasarayı takip edemiyorsun yakıştıramadım :naughty:

haltie

haltie

Üye
semih yapmaya cimbomlusun bide ya bak kewell oldu baros oldu oldu bunlr riskli futbolculardı ama linderoth gökhan zan nonda oynayabilirler ama galatasaray gibi büyük bir klube bunlar lazım değil geçen nondanın antrenmanlara bile çıkmadığı söylendi adam oynamayamıyomuş zorlanıyormuş;)

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Takım sakatlar kampına döndü...Nedir bu tecrübe sevdası anlamıyorum...Adam gelip bu yaştan sonra Galatasaray'da oynar mı ?...Umarım haber yalanlanır...

haltie

haltie

Üye
aynen veysel yukardada onu yazmıştım çok sakat oldu gs bjk fb gibi kluplre yaşlı işi bitmiş değil gelecek vaad eden idealleri olajn futbolcular lazım gelmesini hiç istemem bir beşiktaşlı olarak babel dedikodusu va onu alırsa işte avrupada yılın transferi olur bence zor biraz ama umarım olur

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Burada Galatasaray'ı savunurum ama avrupa da Fener'i ve BJK'yı savunurum...Gönül isterki hepsi avrupada üstün başarılar elde etsin ancak böyle olmaz...Nerde işi bitmiş , emekli aylığına devletin el koyduğu bir futbolcu varsa onu getirtip adımızdan söz ettirmeye çalışıyoruz...Bu trajediye umarım kulüplerimiz bir son verir...Gelecek vaat eden onlarca yerli futbolcumuz , koşmak için davetiye bekleyen bu yıldız (?) ların arasında sönüp gidiyor maalesef...

Kingmortall

Kingmortall

Üye
boşuna para vermeyin derim adam gelmiş 33 yaşına 2 3 sene snra futbolu bırakıcak alsanız elimizde patlar daha genç golcüler lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...