G.Saray'a Pavlyuchenko'dan müjdeli haber

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
G.Saray'a Pavlyuchenko'dan müjdeli haber

[h=2]Transfer dedikodularında adı Galatasaray ile anılan Tottenham Hotspur forveti Roman Pavlyuchenko, ara transfer döneminde takımdan ayrılabileceğinin sinyalini verdi.[/h]
Galatasaray'da başkan Ünal Aysal'ın Lig TV'de yayınlanan Futbol Gündemi'nde verdiği röportajın yankıları sürüyor. Röportajında transfer ile ilgili gelen soruları da yanıtlayan ve burada "İngiltere'de bir isim olabilir" işaretini vermesi gözleri Roman Pavlyuchenko üzerine çevirmişti. Türk spor basını transfer haberlerini büyük oranda Rus futbolcu üzerinden yaparken; çıkan dedikodulara Roman Pavlyuchenko son noktayı koydu.
Ada basının güçlü kalelerinden biri olan Skysports'a açıklamalarda bulunan Pavlyuchenko,"EURO2012'de Rus Milli Takımı ile mücadele etmem için düzenli olarak oynayabileceğim bir takımda forma giymem gerekiyor. Redknapp ile bazı konularda konuştum ve kendisine isteklerimi ilettim. Çalışıyorum ancak çalışmam oynamam için yeterli olmuyor." dedi.
Ara transfer döneminde kendisine "Ayrılmak ister misin?" şeklinde bir soru sorulursa kesin olarak "Ayrılmak istiyorum" cevabını vereceğini belirten Pavlyuchenko, "Benim isteğim daha çok Rusya'ya geri dönmek üzere. Anzhi ile de bir takım görüşmeler var ancak bunları kesin bir şekilde ifade edemem. O da olasılıklardan biri.." ifadesini kullandı.
Spartak Moskova Teknik Direktörü Valery Karpin ile sürekli konuştuğu belirten Pavlyuchenko, "Bu konuda da kesin bir şey, sadece Karpin ile düzenli olarak görüşüyorum" şeklinde konuştu.

SHS

SHS

Üye

Pawel Pogrebnyak

madem rus alcaz, beyaz tenli falan.. bunu alalım daha iyi

India

India

Üye
pogrebnyak'ın stancu dan farkı yok gelecekse pavlyuchenko gelsin

SHS

SHS

Üye
pogrebnyak'ın stancu dan farkı yok gelecekse pavlyuchenko gelsin

aslında varya al birini vur ötekine, bize şöle her sezon banko 20 gol atcak bi golcü lazım.. ibrahimovic gibi, mario gomez gibi

India

India

Üye
İşte ibrahimovic'in daha genç, fiyatı daha düşük birde onun kadar iyi olanını bulmak lazım

• Beğen
Tepkiler: SHS
SHS

SHS

Üye
İşte ibrahimovic'in daha genç, fiyatı daha düşük birde onun kadar iyi olanını bulmak lazım

bide ibradan bile daha dayanıklı güçlü olacak, türkiyeye gelen sakatlanıo, 2-3 ay yok..

linderoth u unutamıyorum, adam süper ortasahaydı.. bitti burda:ağlarım:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...