G.Saray ünlü İtalyan'a imzayı attırdı ve Diaz ile sözleşme yeniledi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
G.Saray ünlü İtalyan'a imzayı attırdı ve Diaz ile sözleşme yeniledi


Galatasaray Bayan Voleybol Takımı, ünlü İtalyan antrenör Massimo Barbolini ile anlaşmaya vardı.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi'ndeki GS Store'da düzenlenen ve Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Cibara'nın katıldığı törende, Barbolini kendisini sarı-kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

1964 Modena doğumlu olan Barbolini antrenörlük kariyerine Panini Modena takımında yardımcı antrenör olarak başladı. Barbolini, 1989'da Sanyo Agrigento'nun başına geçti. Sicilya takımını İtalya Birinci Ligi'ne çıkardı ve ardından Carimonte Modena takımını çalıştırdı. 1993'te Latte Rugiada Matera takımının başına geçen Barbolini, burada iki İtalya Ligi, iki İtalya Kupası, bir Avrupa Süper Kupası ve bir Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu kazandı.

Daha sonra Despar Sirio'da görev yapan Barbolini, 1997'den 2007'ye kadar burada antrenörlük görevini yürüttü. Barbolini, Perugia ekibiyle 3 İtalya Ligi (2003, 2005, 2007), 4 İtalya Kupası (1999, 2003, 2005, 2007), bir Şampiyonlar Ligi (2006), bir Kupa Galipleri Kupası, iki de CEV Kupası kazandı.

2006 yılında İtalya Milli Takımı'nın başına geçen Barbolini, 2007 ve 2009 yıllarında ülkesine Avrupa Şampiyonluğu'nu getirdi.

Galatasaray Kulübü, İtalyan çalıştırıcıya Galatasaray kariyerinde başarılar diledi.

Rosir Calderón Díaz ile Sözleşme Yenilendi



Galatasaray'a geçtiğimiz sezon İsviçre'nin Volero Züreih takımından gelen ve sezon boyunca başarılı bir performans ortaya koyan Rosir Calderón Díaz bir sezon daha sarı kırmızı formanın başarısı için ter dökecek.

Kaynak: Sporx
 
'Sefer

'Sefer

Üye
:yuru
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt