G.Saray TV'de Adnan Polat'a küfür

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
G.Saray TV'de Adnan Polat'a küfür
Galatasaray TV'de tam bir skandal yaşandı. Skandalın kahramanı Osman Tanburacı Adnan Polat'a küfür etti...

GSTV'de sabahları yayınlanan 'Medya Makinesi' programındaki teknik sorun programın sunucusu Osman Tanburacı'yı zor durumda bıraktı.
Osman Tanburacı'nın hazırlayıp sunduğu programın dün sabahki bölümün kapanışında teknik bir sorun nedeni ile stüdyo sesleri yayına yansıdı.

Can Erbesler'in bu program süresi yetmiyor sözlerine Osman Tanburacı, küfürlerle karşılık verdi. Adnan Polat'a da okkalı bir küfür eden Tanburacı olayın ardından kanalı hızla terk etti.
TERİM'İN AHI TUTTU
2008 yılında bir telefon konuşması sırasında Fatih Terim, Osman Tanburacı'ya küfür etmiş, Tanburacı da Terim'i mahkemeye vermişti. Bu olaydan 3 yıl sonra Osman Tanburacı da ettiği küfür ile gündeme geldi.

arslansem

arslansem

Üye
:zuhaha: adamsın Tanburacı :zuhaha:

Mert

Mert

Üye
Milyonlarca kişinin istediğini yaptı:D

Atakan

Atakan

Üye
Terim'in ahı tutmuş :kop2:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Hılcal Uluç , Osma tamburacı . Galatasaray ı ne kadar da güzel temsil ediyorlar değil mi ?
Yakışır ...

arslansem

arslansem

Üye
Ne alaka Ali :D Hıncal Uluç gibi karaktersiz bir adam Galatasaray'ı tutuyorsa bunda Galatasaray'ın suçu ne? :D

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Galatasaray ın suçluluğundan falan bahsetmiyorum ki . O nereden çıktı . :)

Samsun55''

Samsun55''

Üye
rezalet

arslansem

arslansem

Üye
Galatasaray ın suçluluğundan falan bahsetmiyorum ki . O nereden çıktı . :)

Yakışır kelimesini bu adamlar için mi kullandın sadece?Galatasaray'la alakalı bi anlam çıkıyor söylediklerinden.Bu adamların kişiliklerine laf söylüyorsan sorun yok

'Davut

'Davut

Üye
Bu adamlar acaba futbol'dan nefret için mi bu işin içinde... Madem o kadar kötü durumda Türk futbolu izlemeyin be kardeşim...

Hınçal uluç ve Osman Tamburacı için söylüyorum... İkiside kardeş gibi geliyor bana :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...