G.Saray taraftarı Aslantepe'yi de yıktı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
G.Saray taraftarı Aslantepe'yi de yıktı!
Ali Sami Yen Stadı'na veda eden Galatasaray, yeni mabedi Türk Telekom Arena'nında minderlerini söküp sahaya fırlattı..

Ali Sami Yen Stadı'na veda eden Galatasaray, yeni mabedi Türk Telekom Arena'da ilk maçına çıktı. Ajax'la oynanan karşılaşma golsüz sonuçlandı..

Buna kızan Galatasaray taraftarı stat'ın koltuk minderlerini söküp sahaya attı..

Maç sonundaki bu görüntüler çok tartışılacak cinsten..

Revengeful

Emekli Yönetici
Rezillik ya..

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Yazık günah yahu...

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
moderatör arkadaş mesajımı silmiş

"yedigi kaba etmek" hakaretse ben arapça konusuyorum :)

ayrıca gs taraftarı ali samiyen spor kompleksi tt arena devlet baba stadına böyle yaparsa bu borç biter mi hiç :D

Arapça falan konuşmuyorsunuz, ancak Galatasaray taraftarına hakaret ediyorsunuz. Ayrıca mesajınız tartışma çıkarabilir. Bunu da düşünün.

Yönetici arkadaşın kararı ve müdahalesi yerindedir.

İyi forumlar.

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Adnan Polat başkan olduğu sürece bu tür olaylar her daim yaşanacak gibi geliyor. Amaç üzüm yemek değil!..

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
yazık... kaç para verildi o minderlere...

arslansem

arslansem

Üye
Adnan Polat bir an önce başkanlığı bırakmazsa hem sportif alanlarda hem de diğer bütün boyutlarda çok daha büyük felaketler görmeye çok yakınız :oke:

zaza

zaza

Üye
daha baştan böyle yaparlarsa

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
İlk Maçta Bu Yapılırmı :S Yeni Stadımız Açıldı Diye Sevindik :S Ama Şu Hale Bak :(

'Davut

'Davut

Üye
Hiç bir Arkadaş bana Kızmasın Ben Bu stadın Böyle Yapılçağına biliyordum... Çünkü Gs taraftarı Koltuk Fırlatmayı Çok Seviyor Bundan olsa gerekyoksa bunun açıklaması Ajaxla bir hazırlık maçı ile berabera kalmak olamaz...Çok Güzel Bir stad 600 Milyon TL Harçanmış bir stad Hak ettiği şey O koltukların dolması, Sahaya atılması değil...;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...