G.saray Nihatı Bekliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nicolas_Anelka

Üye
    Konu Sahibi
G.saray Nihatı Bekliyor


Villarreal, Nihat'ı alırsa Fransız oyuncudan vazgeçecek ve Galatasaray'ın önü açılacak



Nihat'ta bitiyor!

Bitmeyen rüya
Sarı-kırmızılı taraftarların takımda mutlaka görmek istediği oyuncular arasında yer alan Robert Pires'in transferine Nihat Kahveci engeli. İnter'i yenerek Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale adını yazdıran Villarreal, Nihat ve Robert Pires ile yakından ilgilenirken, İspanyol ekip, Nihat'ı kadrosuna katarsa Pires'ten vazgeçecek ve bu da Galatasaray'ın işine yarayacak.





HEDİYE EDECEK
İSPANYOLLARIN iki oyuncuyu alabileceği de belirtilirken, önceliğin Nihat'ta olduğu ve görüşmelerin devam ettiği ifade ediliyor. Galatasaray'da Pires'e Sportif A.Ş'nin hisselerini elinde bulunduran Ünal Aysal'ın sponsor olması beklenirken, transferle ilgili BBC Sport'a konuşan Pires'in menajeri Courbis, Villerreal ile anlaştıkları yönündeki haberleri yalanladı.

ARSENAL'I BİTİRDİ
COURBİS, "Robert Pires, transfer söylentilerine ve geleceği hakkındaki iddialara en geç iki hafta içinde cevap verecektir" dedi. Öte yandan Galatasaray, iki yıldır Pires'i almak için fırsat kollarken, Fransız futbolcunun, sezon sonunda 6 yıldır forma giydiği Arsenal'dan ayrılmaya kesin kararlı olduğu bildirildi. Sezon sonunda Pires'in sözleşmesi sona eriyor.
 


Caine

Caine

Üye
hadi bakalım hayırlısı
 
B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
villareal şampiyonlar liginden topladığı paralarla kaliteli futbolcuları kadrosuna katacakmış nihatlada ön sözleşme yapmışlar nihat villarealli gibi bakalım riquelme ile nasıl bir ikili olacaklar.
 

BuRgOs_feb

Üye
Pires hala uçaktaymış,iniş izni bekliyor yıllardır
 
kikaksk

kikaksk

Üye
vallaha 3 büyük klüpün amadığı topcu kalmıcak bu gdişle

ama icraat yok...
 

_BECK_HAM_

Üye
aga gs futbolcularına para veremiyor birde tutup nihatımı alcak ...


güldürmeyin beni yaww...
 
jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
_BECK_HAM_ kardesim
sen konuyu okudunmu
once bi konunun icerigini oku
sonra cevabini yazarsin
sacma sapan alakasiz seyler yazmayin boyle
 
B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
evet doğru alakaya maydonoz konuları okumadan saçma sapan yorumlar nedense çoğalmaya başladı burda anlatılan şayet villareal nihatı alırsa piresi almayacak ve Galatasaray da pirese teklifini rahatca yapabilecek yani pires içinde devrede olan villareal aradan çıkmış olacak beck
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt