"G.Saray maçına çıkmayacağız!"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
"G.Saray maçına çıkmayacağız!"

Diyarbakırspor Başkanı Çetin Sümer'den şok açıklama !.. İHA'nın haberine göre, Gaziantepspor ile oynadıkları maç sonrası basının karşısına çıkan Başkan Sümer "Önümüzdeki hafta Diyarbakır'da oynanacak olan Galatasaray maçına çıkmayacağız" dedi !..

Diyarbakırspor 87. dakikaya kadar önde götürdüğü maçı ardarda yediği gollerle 2-1 kaybetmiş ve maçı izlemek üzere Gaziantep Kamil Ocak Stadı'na gelen Diyarbakırsporlu taraftarlar olay çıkarmıştı. Diyarbakırspor teknik heyeti ve yönetimi de maçın hakemi Süleyman Abay'a büyük tepki göstermişti.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Çıkmayın kardeşim isterseniz hiç bir maça çıkmayın 4 dakika daha dayanamadınızmı hakem mi geldi attı golleri yensendiydiniz iyiydi değilmi

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Herşey maç saati belli olacak.

arslansem

arslansem

Üye
Canımıza minnet :ehe

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Çıkmazsanız çıkmayın siz değilmisiniz biz kürt milletin takımıyız diyen hem ortalığı kışkırtıyorlar hemde mağdur rolunü üstleniyorlar yecüc ile mecüc biri bunlardan çıkacaktır zaten diğeride ya AB YADA ABD :pro:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Bu bu Diyarbakırspor u çözemedim..Açıklama yaptılar , biz kürt milletin takımıyız diye..Sonra dan aniden çark ettiler..
Hiç inandırıcı gelmiyorlar bana..! Bakın görün saha da olacaklar...Sahaya çıksalar ne olacaklar , Galatasaraydan 5 yerler , otururlar..

Maç sonuda olaylar vs vs...Al yine başlar dertler..

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Galatasaray taraftarının kendisine yakışanı yapacaklarından eminim. o maçta olmayı o kadar çok istiyorum ki şuanda anlatamam.

passiv€ aggressiv€

Üye
keşke çıksalardı ya avarajımız artardı :ehe

ısland

Üye
çıkmazsanız çıkmayın

Atakan

Atakan

Üye
Formanıza neon'la reklam alsaydınız bu kadar reklam yapıp,gündemde kalmazdınız!
İşi biliyor bu yönetim...

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Süper yaw zaten bu hafta fener Ankarasporla maç yapmayıp beleşten 3 puan alacaktı bu bal-şerbet oldu......:)

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Salih Baba™;1751679' Alıntı:
Süper yaw zaten bu hafta fener Ankarasporla maç yapmayıp beleşten 3 puan alacaktı bu bal-şerbet oldu......:)

Tüh ya fener bu haftaya mı denk geldi takım düşüşe geçmişti kupa maçında olumsuz bir sonuç havalarını iyice dağıtacaktı :(

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
çıkmazsa çıkmasın hayret bişey yaa..:@

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Kararlarını yarın açıklayacaklarmış bakalım..! :pro:
Bakalım hangi edebiyatı yapacaklar yarın..?

EroL

EroL

Emekli Yönetici
yav ne çıkmaması, sanki biz onları zorla oynatıyormuşuz gibi bi hava yaratmya çalışıyolar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...