G.Saray ile Fener'in Selçuk kapışması!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
G.Saray ile Fener'in Selçuk kapışması!
Fenerbahçe, Trabzon'un milli yıldızı için G.Saray'ın da devreye girmesi üzerine gelecek hafta harekete geçme kararı aldı!



Trabzonspor'un tecrübeli orta saha oyuncusu Selçuk İnan, Fenerbahçe ile Galatasaray'ı karşı karşıya getirdi.
Sezon sonunda serbest kalacak olan Selçuk'u, Galatasaray'ın yeni başkanı Ünal Aysal'ın transfer listesine alması nedeniyle tedirginlik yaşayan sarı - lacivertliler, Trabzonspor'un Karabük'te oynayacağı son lig maçından sonra acilen harekete geçecek.

Uzun zamandır Fenerbahçe'nin gündeminde bulunan milli oyuncunun geleceği ile ilgili kararı ligin bitimine ertelemesinden sonra beklemeye geçen yönetimin, Galatasaray'dan daha hızlı davranarak bu transfere nokta koymak istediği bildirildi.

Şampiyonluk yarışındaki rakipleri Trabzonspor'un rahatsız olmaması amacıyla dikkatli davranmaya özen gösteren sarı -lacivertliler, Selçuk operasyonunu Karabük'teki maçtan sonra başlatıp, sonuçlandırmaya çalışacak.
Örnekleri var
Avrupa'dan da ciddi teklifler alan Selçuk İnan'ın ise önce kulübüyle görüşüp ardından gelen teklifleri değerlendireceği kaydedildi.

Fenerbahçe Başkanlığı'na seçildiği dönemde Bursaspor'dan Baliç'i, daha sonra da Samsunspor'dan Celil'i koruma yöntemi ile renklerine katan başkan Aziz Yıldırım'ın bu konuda deneyimi bulunuyor.






 


OğuzcanAbi

Üye
fenerbahçe daha büyük oyunvular peşinnden gitmeli
 
cehili

cehili

Üye
Galatasaray ciddi gerçekten ilgileniyorsa ki ilgilense iyi eder Ünal Aysal basar parayı her türlü alır herifte poh gibi para var:ehe
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt