G.Saray F.Bahçe'yi ezdi geçti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atakan

Atakan

Üye
    Konu Sahibi
G.Saray F.Bahçe'yi ezdi geçti
Galatasaray, IFFHS'nin Kasım ayı değerlendirmesinde hem Fenerbahçe'nin hem de Beşiktaş'ın önünde...

Galatasaray tam yol ileri

Dünyanın en iyi futbol takımları sıralaması Kasım ayı değerlendirmesinde Galatasaray ve Beşiktaş yükselirken, Fenerbahçe geriledi..

Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu'nun (IFFHS), 1 Aralık 2008 ile 30 Kasım 2009 tarihleri arasındaki maçları baz alarak yaptığı aylık değerlendirmede, geçen ay 11. olan Galatasaray, 1 basamak çıkıp 10. sıraya, 117. sırada olan Beşiktaş ise 37 basamak çıkıp, 80.'liğe yükseldi. Fenerbahçe ise 33. sıradayken, bu ay 35.'liğe geriledi.
Galatasaray,IFFHS'nin Kasım ayı değerlendirmesinde 220,5, Fenerbahçe 165, Beşiktaş ise 129,5 puana sahip bulunuyor.

Değerlendirmede Türk takımlarından Bursaspor 81,5 puanla 220. sıraya çıkarken, Sivasspor 50 sıra birden gerileyerek 234.'lüğe düştü. Sıralamada ilk 300 ekip içinde en kötü yerde bulunan Trabzonspor ise 16 sıra birden düşerek, 73,5 puanla 261. sırada yer aldı.

MANCHESTER UNITED YİNE ZİRVEDE

Beşiktaş'ın Avrupa Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi İngiltere'nin Manchester United takımı, değerlendirmede 317 puanla zirvedeki yerini korudu.

Aynı ülkeden Chelsea 299 puanla ikinci sırada yer alırken, İspanya'nın Barcelona takımı ise 292 puanla 3. sıraya yerleşti.

İLK 10

IFFHS'nin yaptığı değerlendirmede ilk 10 takım şöyle sıralandı:
Sıra Takım Ülke Puan
---- ----------------- -------- ----
1. Manchester United İngiltere 317
2. Chelsea İngiltere 299
3. Barcelona İspanya 292
4. Hamburg Almanya 274
-. Shakhtar Donetsk Ukrayna 274
6. Werder Bremen Almanya 264
7. Arsenal İngiltere 252
8. Estudiantes Arjantin 239
9. Cruzeiro Brezilya 235
10. Galatasaray Türkiye 220,5

• Beğen
Tepkiler: kadirhan_05

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
vay be helal olsun galatasaraya ezerken bize niye haber vermemişler haberimiz olurdu bir dahaki sefere haber versinler

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ne yaptı da , 1 basamak yükselmiş yahu .. Ligde çok kötü gidiyor , Avrupa da başarı yok henüz ..
E nasıl oluyor ..

'Davut

'Davut

Üye
Bende bir maçta sandım .....:d:
yükselmesi güzel GS 'nin......

lovestar

lovestar

Üye
ilk 10 da gs mi...hikaye yaw önüne gelen sıralama yapıyo.nerde bunun milan'ı liverpoollu bayerni vs...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Neredeyse ilk 9 hep aynı yahu..Değişmiyor..:ehe Ne sıralama ama ..

gökhanates

gökhanates

Üye
Olumsuz yorum yazanlar dikkatli okusun

Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu'nun (IFFHS), 1 Aralık 2008 ile 30 Kasım 2009 tarihleri arasındaki maçları baz alarak yaptığı aylık değerlendirmede

Ayrıca yalan şu bu demeniz bişey fark etmiyor çünkü bunu işleyen IFFHS Dünya'nın en iyi istatistik kurumudur :oke: Kabullenemedim diye yorum yazsanız daha mert bir davranış olur.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
2-3 günlük değerlendirme mi olurmuş yahu?

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Ben sıralamaya Bir şey demedim kabullenemeyenler gibi yorum yapılmış Ben diyorumki Nasıl fenerbahçeyi ezmiş onu anlamadım onun filmi varsa linkini verinde izleyelim

Atakan

Atakan

Üye
    Konu Sahibi
Ben sıralamaya Bir şey demedim kabullenemeyenler gibi yorum yapılmış Ben diyorumki Nasıl fenerbahçeyi ezmiş onu anlamadım onun filmi varsa linkini verinde izleyelim
Başlığa bu kadar takılmanın alemi yok.Fotomaç 'geçti' yerine 'ezdi' yazmış haber fazla okunsun diye.Bu forumda da işe yaradı zaten.
Bu arada kabullenemeyen arkadaşların hayal gücü çok geniş,çok güldürüyorlar insanı :) Bazısı büyük takımlar neden listede yok diyor,çamur atacak ya haberi okumadan,değerlendirmenin nasıl yapıldığını bilmeden...
Birkaçı ciddiye almıyormuş :ehe Sen alsan ne olurrr,almasan ne olur?! Tablo orada,bunu 1 ay boyunca bütün dünya okuyacak,sen ciddiye alma reklamı yeter :naughty:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Peki hangi başarıdan dolayı Galatasaray yükselmiş ..

arslansem

arslansem

Üye
Geçen yılın Avrupa da Mart-Nisan ayına kadar Türkiyenin tek temsilcisi Galatasaraydı...Fenerbahçenin aldığı sıralama sonucu böyle bir başlık atılmış..Bizi takibe devam edin :naughty: :ehe

Cynical

Cynical

Üye
DiaBLoS™;1826844' Alıntı:

Galatasaray'ın puanı 220,5, Fenerbahçenin puanı 165. Arada 55,5 puan var. Bu yaklaşık olarak UEFA kupasında alınan 4 fazla galibiyet ve bir beraberlik (12x4 + 6) demek. Son 1 sene içerisinde Galatasaray, Fenerbahçe'den 4 fazla Avrupa galibiyeti almış olabilir mi? Malum geçen sene en son Galatasaray Avrupa'ya veda etti, bu sene de en erken yine Galatasaray başladı.
Listeye bu kadar takılmamak lazım, mantık son derece basit. Avrupa'dan olabildiğince geç eleneceksin...

exorcist

exorcist

Üye
estudientes ve cruzerio nun olduğu listede ne işi var

superbot

superbot

Üye
valla Galatasaray'ın Avrupadaki büyüklüğü konusunda hiç bir şey yazmak istemiyorum. Gerekte duymuyorum. Hatta neden böyle bir konu başlığı açıldı onuda anlamış değilim:) Biz kimiz neden varız onuda bilmem;
Bir şeyi çok iyi biliyorum oda GALATASARAY aşkı. Biz gerçek aşkı yaşamadan öncede o vardı, kahretmesinki yine o var. hepsi bu , saygılar:)

--------------- Ekleme ---------------

DiaBLoS™;1826844' Alıntı:

farzedin ben hiç bir takıma mensup değilim düşüncesiyle hareket edersek, bu söylediğinizi içten bir soru olarak düşünmek istemiyorum. Çünkü ben taraftarı olmadığım takımların maçlarında bile başarıyı tebrik ederim. Eğer Başarı görmemezlikten geliniyorsa (hayatın her alanında) bunda kim olursa olsun kasıt ararım.bence, siz hangi başarıdan dolayı galatasaray yükselmiş dediğiniz soruyu bilgisizliğinize vermek istemiyorum, neden; bence siz çok iyi biliyorsunuz araştırmacı bir kişiliği sahip olduğunuzu düşünüyorum.
saygılar...

Mazel Tov

Mazel Tov

Üye
:megafon: Güldürmeyin Beni :box

superbot

superbot

Üye
bize tuttuğu takımdan çok bilinçli taraftar lazım....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...