G.Saray Emenike'de geri adım attı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
G.Saray Emenike'de geri adım attı
Forvette sıkıntı yaşayan Galatasaray'da yönetim, Karabük'ün Emenike için taleplerini duyunca geri adım attı...









Uzun süredir Milan Baros’a alternatif olabilecek bir isim arayışında olan Galatasaray, son olarak Karabükspor’lu Emenike’ye kanca atmıştı.


Her ne kadar Karabük yönetimi, Emenike için sezon bitmeden gelecek hiçbir teklifi kabul etmeyeceğini belirtse de, kapalı kapılar ardında pazarlıkların sürdüğü iddia ediliyordu.

Sarı-Kırmızılılar, bu oyuncu için Karabük’ten gelen son haberi duyunca geri adım attı. Çünkü Karadeniz temsilcisi, Cim Bom’dan 3 milyon Euro artı Emre Çolak’ı talep etti. Bunun üzerine yönetim, teknik direktör Hagi ile bir görüş alışverişinde bulundu.
Lazio takibe aldı
Genç yıldızın performansından son derece memnun olan Rumen teknik adam, Emre’nin kesinlikle takımda kalmasından yana olduğunu belirtti.

Gelecek vaat eden bir ismin bu şekilde elden çıkarılmasını istemeyen Hagi araya girince, transfer görüşmeleri de şimdilik sona erdi.

Bu arada İtalyan Corriere dello Sport Gazetesi, Ümit Milli Takım’ın, İtalya’ya 2-1 mağlup olduğu özel maçta sergilediği oyunla göze batan Emre’nin, Lazio’nun takibine girdiğini yazdı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt