G.Saray 0-1 F.Bahçe Biz bunu Hep yapıyoruz...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aksi

Aksi

Üye
tabıkı ama en agır darbeyı bız yedık sakatlar konsunda.
Mısal baros ılk yarıda fb macının ılk dakkasındaa sakatlandı ..
Daha yenı cıkıo maclara..
Kac macta forvetsız kaldık..
Ama buyk takımların bunları bahane etme gıbı bı luksu yok ıste..

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Bence Avrupa'da İş yapmaya başladık bu sene iki takımımızda şansız bir şekilde elendi...:( Ama ilk defa biz uefa'yı aldık süper kupa'yı aldık kral biziz demeyen birini görmek güzel eğer bunun devamı gelmiyecekse hiç bir işe yaramaz...;) Bende Bursaspor'un şampiyon olmasını istiyorum Şampiyonlar ligine katılabilmek için nu maçı almamız şartdı ...

Forvetsiz çıkmak Bursa'nın işine iyi geldi Yoksa iki klup'de çok iyi bir şekilde gidiyordu...;)

Aksi

Aksi

Üye
Ben bursanın 1.olcagına ınanmıyorum acıkcası.
Olsada dewler lıgınde pek bısey yapamaz bence..

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Davut ne zaman şanşlı bir şekilde elendik?10 yıldır ben bunu duymaktan bıktım Şansız bir şekilde elendik vay be tühh.Hele hele beşiktaş ALLAH (C.C) için şu takım avrupaya gitmesin ödüm kopuyor 8 tane yiyecek diye

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
:d::d::d:

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Bursa Şampiyon olursa Trabzonspor gibi büyük olacaktır Türkiye'de..;) Beşiktaş yerine Bursa giderse bence daha başarılı olur...;)

Aslında FB ile GS iyi işler yapıyor bu sene ilk defa iki takımımız lider olarak çıktı...Bjk'ye gelince daha bir iş yapamadı sonunçu ve en farklı yenilmekten başka tamam yenilsin farklı ama diğer takımlara dokunmasa neyse Türkiye'için bugüne kadar daha puan toplayamadı sadece puan düşürdü...daha önce'de yorumlarımda belirtmiştim...Niye katılıyor dedim her zaman ilk turda eleneçekse...

Aksi

Aksi

Üye
evet.. sırf bızı sınır krzıne sokuyolar o oluo :D

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
6 maç yapıyorlar 1 maç'tan galip ayrılıyorlar müthiş bir sevinç ama grup'dan sonunçu çıktınız kardeşim...!!!

-O normal.. Galibiyet aldık daha ne yapacaktık...Ama katılırsa yine tutacam Bjk'yi Çünkü bize bir olmak yakışır...

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Gururlandım şimdi..:)

haltie

haltie

Üye
ya ne alaka be arkadaş sanki fenerbahçe her yıl turlar atlıyor bırakın bu işleri 0 çekmek daha ayıp bence ve siz bunu bir kaç kez yaptınız

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Maşallah maç harici herşey konuşuluyor he ...
Konu : Galatasaray - Fenerbahçe derbisi sözde .!

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Yahu iyiki bir gol attınız heee sayfalarca muhabbetini yaptınız :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ali Sami Yen’e kadar gitmemize gerek yokmuş, Kadıköy’den vursak gol olacakmış. :ehe:ehe:ehe

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
DiaBLoS™;2174997' Alıntı:
Ali Sami Yen’e kadar gitmemize gerek yokmuş, Kadıköy’den vursak gol olacakmış. :ehe:ehe:ehe

:nono:

:ehe

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Yahu iyiki bir gol attınız heee sayfalarca muhabbetini yaptınız :ehe

Bırak yahu, adamlar tadını çıkarsın 2 hafta sonra geliyoruz,
Hee ne demiş Ali
DiaBLoS™;2174997' Alıntı:
gerci alıntı laf ama , düzenleyelim.

LAZOFLU' Alıntı:
Kadıköy’e kadar gitmemize gerek yokmuş, Dolmabahce’den vursak gol olacakmış. :ehe:ehe:ehe
:kop:

guero

guero

Üye
Biz Hep Yeniyoruz Gerçekten Güzel Bi Söz Acaba Bu Galatasaraylılar Her Fırsatta Sizin UEFA kupanız Yok ! Sözünün Arkasına Ne kadar Daha Sığınacaklar Çok Merak Ediyorum Hayatta UEFA kupasından Daha Önemli Şeyler Var Mesela; Galatasarayın Kendi Saha VE Seyircisi Önünde Defalarca Yenmek Gibi Siz Önce Gidinde UEFA Kupasını boşverin Fenerbahçeyi Yenecek Bi Takım Yapın yönetiminizle Sonra Biz Yenin Öyle Konuşun Galatasarylı Kardeşlerim.

haltie

haltie

Üye
:oke: ben beşiktaşlıyım ama buda dikkatimi çekti adamlar yeniliyor ama tek muhabet uefa kupasını aldık oluyor yenilgiyi geçiştiriyorlar biraz.o kupayı alan futbolcu varmı acaba kadroda yada başkan yönetim aynımı onlar eskide kaldı artık bence bazı şeyleri kabul etmelier.

izmirligenc

izmirligenc

Üye
BJK fener maci bsktas almazsa berabere

haltie

haltie

Üye
bjk fenere gelmesin yine konu :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt