G.Saray 0-1 F.Bahçe Biz bunu Hep yapıyoruz...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Keita mı ..! Bu adamın ismini duyunca çıldırıyorum...

Ne biçim futbolcusun Sen Keita ..!
Herhalde , ne ülkemize , ne de dünya futbol tarihi böyle sahtekar görmemiştir .Saraçoğlunu kapattı . ( Hiçbir yerine su şişesi gelmemesi rağmen ). Geçen hafta Avni Aker i kapattırmak için elinden geleni yaptı .( Adamın 3 metre yanına su şisesi atılıyor , ayağını tutuyor kırılmış gibi ) Dün akşam da kendisine gelmeyen bir darbe yüzünden yerlere yattı .. Mehmet Topuz a sarı kart göstertti . Bu mudur futbolcu kardeşliği , mudur meslektaşlık .. Sen ne biçim futbolcusun keita .. Futbolcu kardeşlerine ceza yedirtmekten zevk mi alıyorsun . Yazık ..!

haltie

haltie

Üye
futbolun içinde bunlar var.

hırsızın hiç mi suçu yok neden su şisesi atıyor adam ozaman.gelse kafası yarılsa iyi mi olacak denk gelsede gelmesede bir suç var ortada o maddeyi atan her şeyi atar

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Futbolun içinde bunlar var mı ?
Şu adamın neresini savunuyorsun yahu .. İnanılır gibi değil ..!

hangman1907

hangman1907

Üye
ASi Kız Sen CiddiYe aLmıoSn ama Biz aLacağıMızı aLdıq qidi0Rzz :kop::ehe

--------------- Ekleme ---------------

DiaBLoS™;2173344' Alıntı:
Keita mı ..! Bu adamın ismini duyunca çıldırıyorum...

Ne biçim futbolcusun Sen Keita ..!
Herhalde , ne ülkemize , ne de dünya futbol tarihi böyle sahtekar görmemiştir .Saraçoğlunu kapattı . ( Hiçbir yerine su şişesi gelmemesi rağmen ). Geçen hafta Avni Aker i kapattırmak için elinden geleni yaptı .( Adamın 3 metre yanına su şisesi atılıyor , ayağını tutuyor kırılmış gibi ) Dün akşam da kendisine gelmeyen bir darbe yüzünden yerlere yattı .. Mehmet Topuz a sarı kart göstertti . Bu mudur futbolcu kardeşliği , mudur meslektaşlık .. Sen ne biçim futbolcusun keita .. Futbolcu kardeşlerine ceza yedirtmekten zevk mi alıyorsun . Yazık ..!

Aynen KatıLıyorum Resmen Çıldırdım ya dün adam holywood yıLdızı qibi amacı ne beLLi değiL bassın qitsin ülKesine abi kafayı yedimresmen kendini yere atınca M.topz biLe qüLdü adamIn haLına Lütfen yaa:off::vur:off::vur

haltie

haltie

Üye
sanki bir keita yapıyor ali var dedim ama doğru demedim var ama yanlış kardeş

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Kimse kusura bakmasın Beşiktaş'ın Puan alması şu son 6 haftalık Fenerbahçe'den nerdese imkansız...:D
O kadar sakatlık varken puan kaybı oluyordu... ama şimdi olmaz pek Rakipe posizyon buldurmuyoruz...Rakip bulamayınca golü nasıl olsa buluyoruz... Sonuç Galibiyet oluyor...:D

Salihyet

Salihyet

Üye
Davut™;2174074' Alıntı:
Kimse kusura bakmasın Beşiktaş'ın Puan alması şu son 6 haftalık Fenerbahçe'den nerdese imkansız...:D
O kadar sakatlık varken puan kaybı oluyordu... ama şimdi olmaz pek Rakipe posizyon buldurmuyoruz...Rakip bulamayınca golü nasıl olsa buluyoruz... Sonuç Galibiyet oluyor...:D

Beşiktaşın elinde bir tek süper lig var, bu kadar rahat konuşmamalı bence.. Tek hafifletici sebep şu olabilir, trabzonspor uefa aşkına beşiktaşı yoracaktır, biz ise ankaraspor avantajı ile bay geçeceğiz o haftayı daha hazır olmuş olacağız.

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Kolay olmayacaktır ama Yeneçeğiz İnşallah :)

Uzmandede

Uzmandede

Üye
Ne demiştim bekleyin geliyoruz :ehe

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Onu hepimiz demiştik...:ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Alex'in kafasına gelen su şişesi,keitanın kafasına gelseydi sahaya sedye yerine tabut isterdi...

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Alex'in en sevdiğim tarafı sadece futbol oynamaya bakıyor...:) Ketia ise her zaman arka sıralarda kalacak..;)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Adam futbol oynamakdan çok sahtekarlık peşinde ... Kimin rızkını çalabilirim derdinde ..!
Bu karekterdeki adamlar gram ilerleyemez .. Anca takım takım gezer ya da kovulur ... Lyondan olduğu gibi . :oke:

Lyon çok iyi olduğu için gönderdi değil mi Keitayı .. Lyon gibi bir oyuncu pazarı takım hem de.. ;)

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Sevilla alır onlarda böyle işleri seviyor..:ehe Sevilla'da büyük olamadı ...Keita'da olamaz...:)

Aksi

Aksi

Üye
keıta ıstkrarsız. en zaman ne yapcagını kestıremıyorum.
bı bakıosun o calımlar harrekedler sutlar falan.. bı mactada dökuluo.
Kwel ı ozledım artık!!

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
keıta ıstkrarsız. en zaman ne yapcagını kestıremıyorum.
bı bakıosun o calımlar harrekedler sutlar falan.. bı mactada dökuluo.
Kwel ı ozledım artık!!

Onun için hiçbir takımda tutunamıyor ya .
En büyük sorunu , Karekter ve disiplin ...

Aksi

Aksi

Üye
DiaBLoS™;2174266' Alıntı:

Onun için hiçbir takımda tutunamıyor ya .
En büyük sorunu , Karekter ve disiplin ...

bızım Rijkaard babada dısıpln yok fazla.
Oyunculara guvenıyorum dıyo sadece.
Aslında otorıtesını kursa bırazdaha hakkından gelır dıye dusunuyorum.
sonucta karıyerı bellı bı teknık hocaya sahıbız.
Bu senekı sakatlıklarımız olmasaydı var ya suan bambaska bı yerdeydık..

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
O her takımın derdi 8 sakatlık ile maça çıkınça ligin normal takımı oluyorsun ...;)

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
ben galatasaraylıyım öncelikle Feneri tebrik ederim.Ben galatasarayın berabere yada yenilmesini istiyordum.Çünkü bu sene BURSASPORUN şampiyon olmasını ümit ediyorum.Ayrıca BU 3 büyükler Kapıkuleden sonrasında ne yapıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt