G.Saray 0-1 F.Bahçe Biz bunu Hep yapıyoruz...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Kendini kandırıyorsun Halitcim :D:D
Biz kendimizden emin olduğumuz her zaman zaman kazanırız , kazanıyoruz da :D

arslansem

arslansem

Üye
Maçtan önceki yorumuma bakabilirsin Halit genelleme yapmayalım lütfen :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Halit , zaten hep genelleme yapar :D:D

haltie

haltie

Üye
genel olarak dedim semihcim:)Gs yener diye bir kanı vardı daha doğrusu taraftarlar öyle diyordu genel olarak yorumcularda biraz gsye şans veriyordu.
kendinizden emindiniz geçen yıl türkiye kupasında ama ne oldu :ehe kardeşim belli olmaz ama yenersek yıkılırsınız

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Halit hep tek galibiyetlerle seviniyor Semihcim :D:D Günü birlik değerlendiriyor .. :ehe
Baksana verdiği örneklere :D:D

haltie

haltie

Üye
hep emin olduğunuz maçlardı onlar ali, semih beni biliyor ne dediğimi iddia etmem ben herşey olur çünkü top yuvarlak ;) bizimkisi takım sevgisi renk sevgisi, galibiyet para transfer şampiyonluk değil eğer bunlar olmazsa gerçek takım sevgilerinide gördük.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ulan hiç takılmaya gelmiyorsun yahu . :ehe

arslansem

arslansem

Üye
Bekleyelim görelim diyip konuyu kapatalım :)

haltie

haltie

Üye
Ben kızmadın Ali :ehe kardeşim sadece kesin konuşmayı sevmiyorum şimdi sen yenecez diyosun gelip yenecez yine üzüleceksiniz sonra :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Beşiktaş bizi yenemez o eskidendi . Son 10 maça bak , içeri de dışarı da çok rahat yeniyoruz .. :ehe Son maç 3-0 bitti. Nasıl bittiğini de biliyoruz :D
Üstelik maç kadıköyde olacak . Kesinlikle Fenerbahçe kazanır .. Not alabilirsiniz şimdiden :D
Berabere bitme olasılığı dahi yok .. :D

haltie

haltie

Üye
:d: :d: :d: :d: :d: ulen Ali akıllanmadınız sanki bütün maçları yendiniz hee bobo holosko verecek cevabı size :D

haltie

haltie

Üye
bu arada son lig maçından öncede çok iddialıydınız hatırlıyosun dimi şans vermiyordunuz çok gülmüştüm o gün :d: üç üç üç bombaydı ya yılın dalgası :d:

arslansem

arslansem

Üye
Allah ı var derbiye iyi konsatre oluyor Fenerbahçe..Hiç kimse dün Fenerbahçeden öyle bir futbol beklemiyordu bence..Spor yazarları bile

antalyayavu

antalyayavu

Üye
evet ben de bir galatasarayli olarak sana katiliyorum
biz bunu hep yapiyoruz

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Allah ı var derbiye iyi konsatre oluyor Fenerbahçe..Hiç kimse dün Fenerbahçeden öyle bir futbol beklemiyordu bence..Spor yazarları bile

Fenerbahçe , maç seçiyor bu bariz belli .. Böyle bir lüksleri olmamalı ..
Derbi maçları rahat kazanan takım , anadolu takımları karşısında normal de hiç zorlanmaz ...!

haltie

haltie

Üye
bence dünkü maçın hakkı gs nin mağlup olması değildi keita onu atsa iyi olurdu

arslansem

arslansem

Üye
Evet yenilgiyi hak etmedik öyle bir gol yememek gerekti belki ama Fenerbahçenin iyi futbolunu da inkar edemem ben ;)

haltie

haltie

Üye
keyifli bir maç değildi maalesef:s bir gol var oda 100 kere vursa aynı şutu gol olmaz yani.nerdesin mondi dedirtti.ama keita iyi vurdu o adam çok iyi ya

arslansem

arslansem

Üye
keyifli bir maç değildi maalesef:s bir gol var oda 100 kere vursa aynı şutu gol olmaz yani.nerdesin mondi dedirtti.ama keita iyi vurdu o adam çok iyi ya

Biz yıllardır nerdesin Mondi nerdesin Hagi diyoruz..Ama Santos geliyor,De Sanctis,Leo Franco geliyor..Yanlış,baştan sona yanlış..Neyse konuşmayayım dedim yine girdim olaya :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt