G 705 hakındaki yorumlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
umut0628

umut0628

Üye
    Konu Sahibi
G 705 hakındaki yorumlarınız
arkadaşlar g 705 telefonu nasıl bir telefoon sizce yorumlarınızı bekliyorum

umut0628

umut0628

Üye
    Konu Sahibi
kimse kullanmıyomu bu telefonu

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Çok güzel bir telefondur.

umut0628

umut0628

Üye
    Konu Sahibi
saol arkadaşım

jeff hardy

Üye
3.5g özellikli çizilmez dayanıklı ekran hafif ve hızlı bir telefon 3.2 mp flaşlı kamera çok güzel bir tasarıma sahip tavsiye ederim ama almadan önce biraz kurcalamanı tavsiye ederim...

yassiino

yassiino

Üye
g705 yerine w705 al derim. onda fm-transmitter da var...

yucelberber

Üye
dostum bence biraz yıl sonunu bekleee daha güzelleri cıkacak vaktınvarsaaa mesela w995 gibi ben aldımm hassas bir tellefon ekran olarak cok güzel ama kamera cok hassas flas yok sadece kamera işigi var oda ge cekimine yetersiz kamera yönünden sınıfta kalırrr biraz sabret

umut0628

umut0628

Üye
    Konu Sahibi
dostum bence biraz yıl sonunu bekleee daha güzelleri cıkacak vaktınvarsaaa mesela w995 gibi ben aldımm hassas bir tellefon ekran olarak cok güzel ama kamera cok hassas flas yok sadece kamera işigi var oda ge cekimine yetersiz kamera yönünden sınıfta kalırrr biraz sabret

tamam güzel teelfonda cok pahalı ben 560 aldım w995 1200 cıvarında gerek yok bence okadarına

GhostMahir

GhostMahir

Üye
abicim ben aldım şu anda sana satabilirim daha 1.5 aylık telefon tertemiz 1gb kartta war güzel jix telefon şekli yeter wi-fi 3.5 g vs. diğer özelliklerini ssaymaya gerek bi,le yok

umut0628

umut0628

Üye
    Konu Sahibi
abicim ben aldım şu anda sana satabilirim daha 1.5 aylık telefon tertemiz 1gb kartta war güzel jix telefon şekli yeter wi-fi 3.5 g vs. diğer özelliklerini ssaymaya gerek bi,le yok

kaca satacaksın olabilir

GhostMahir

GhostMahir

Üye
cash 500TL

--------------- Ekleme ---------------

kutusu faturası 1gb hafıza kartı şarş aleti kulaklık Pc Suite cd si

meteizci

Üye
arkadaşım ksinlikle tavsiye ederim daha dün aldım telefonun yapısı özellikleri herşeyi 10 numara!

pandaa26

Üye
ben de var 5 poara etmez tel

tarkan54

Üye
kullandıım sonyler arasında en ii ama nokiaları geçemedi...

GENEL itibariyle 10 üzernden 7 puan veririm..:P

meteizci

Üye
bendede g705 var.çok güzel bir telefon.amam özel bir sebepten doalyı satmak zorundayım.almak istiyorsanız konu açtım bakabilirsiniz

yahyaxxx

Üye
valla bende de aynısı var tek sorunu msn desteklemiyor net üzerinden msn kulanabiliyorum birde akşa camere çok kötü

almyzc

almyzc

Üye
why the **** are we speaking the ingilısh press 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt