FW yapımcılarına ek bi özellik ricası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mr-Trojan

Mr-Trojan

Üye
    Konu Sahibi
FW yapımcılarına ek bi özellik ricası
Yapmış olduğunuz fwlerde mesaj ve arama sesini aynı anda kısabiliyoruz bi özellik getrseniz arama sesini yapıp mesaj gelme sesini kıssak nasıl olur ?

SilentOne

SilentOne

Üye
güzel olur kardeşim düşücn güzel

GrknYavas

GrknYavas

Üye
bıde bazı cfw lerde nete baglanma seceneklerınde her zaman sor yok bazı programlarda wlan kullanma ısteyı duyuyorum ya wlan ıle baglanmak zorundayım yada hattın ınternetıyle bunları hepsını yayarlamak gereke bılıyo ama secenklerde heraman sor dıe bırsey olsa cok daha rahat olacak :oke:

SilentOne

SilentOne

Üye
o konudada haklısın

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
bıde bazı cfw lerde nete baglanma seceneklerınde her zaman sor yok bazı programlarda wlan kullanma ısteyı duyuyorum ya wlan ıle baglanmak zorundayım yada hattın ınternetıyle bunları hepsını yayarlamak gereke bılıyo ama secenklerde heraman sor dıe bırsey olsa cok daha rahat olacak :oke:

Lütfen ölür müsün?Ya ayarlara baksan orda gerektiğinde sor yerine internet seçili.Doğal olarak otomatik Turkcell internetle bağlanılsın mı diye soruo(h)

GrknYavas

GrknYavas

Üye
İz[Mir]Kan;3196195' Alıntı:
Lütfen ölür müsün?Ya ayarlara baksan orda gerektiğinde sor yerine internet seçili.Doğal olarak otomatik Turkcell internetle bağlanılsın mı diye soruo(h)

hayır onla baglanmasın her seyde bana sorsun neyle baglanacagımı . yanı dırek onlarla baglalanıyo hedeflerde herzaman sor dıe bırsey olsa o zaman ıstedıgımız gıbı olur :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt