FW Yapılan 5800'ı Orjinale Döndürme (Yardım)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AllEyesQnMe

Üye
    Konu Sahibi
FW Yapılan 5800'ı Orjinale Döndürme (Yardım)
Arkadaşlar Birazdan 5800 XM telefonumu FW yapacağım fakat aklıma bir soru takıldı. Yaptıgım FW den memnun kalmazda eski haline geri getirmek istersem bu mümkün müdür. Lütfen yardımcı olurn Şimdiden teşekkürler.

Perfect!

Üye
normal olalarak tekrar güncelleme yaparsan düzelecektir sanırım (denemedim)

h.r

h.r

Üye
arkadaş forumdaki fw lerden birini kullanabilirsin biraz araştır ondan sonra soru sor :oke: ?

fnldstntn

Üye
Phoenix programı ile yapabilirsin...Forumda mevcut...

guero

guero

Üye
Navifirmden orjinal (hacksiz) dosyaları indir jaf'la telefonuna yükle orjinal olmuş olur.

daniel_23

daniel_23

Üye
geri dönüş mümkün değil diye biliyorum ama olmayadabilir :D

are-x

Üye
mümkün jaf ilemi flashlıcaksın jaf ile flashlıcaksan anlatabilirim

AllEyesQnMe

Üye
    Konu Sahibi
Şu ana kadar bildiğim tek flash programı jaf. Jafla flashlarım heralde

sagopakajmer61

sagopakajmer61

Üye
Arkadaşlar biraz bu konu ile ilgilensek.Bilmeyen arkadaşlarımız bu konu hakkında herhangi bir yanlışa süreklenmese diyorum.Şimdi bir arkadaşımız buraya konuyu açmış.Belliki yardım gerek.Fakat yazılan cevaplara bakıyorum herkes kendisi gibi karşısındakini uzman görüyor.Ya arkadaş adam sormuş nasıl orjinale geri dönebilirim diye arkadaşlar cevap yazmış jafla diye.Zaten bunu herkes biliyor.Ama hangi dosyaları tele yollayacak onu bilmiyor.Ben konu ile ilgili arkadaşlardan mümkünse 5800'ı eski haline nasıl getirilebilir hangi dosyalar tele yüklenir.bunun gibi bir resimli anlatım istiyorum.Konu ile ilgilenicek arkadaşa şimdiden teşekkür ederim

bilemir_46

Üye
fw yaptıktan sonra geri dönmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt