FW hakkında bilgili kişiler bir bakarsa sevinirim..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

malp

Üye
    Konu Sahibi
FW hakkında bilgili kişiler bir bakarsa sevinirim..
Şimdi benim telefonumda belirli bir düzen kurulmuş programlar olduğundan fw yüklemek istemiyorum.Bir çok ayar gidiyor bir sürü uğraş vb. . FWlerde olan birkaç özelliği kendi elimle aktarabilmem mümkün mü. RomPatcher,Mesajlarda konferans gibi? yada fw yedekleme gibi birşey varmı?

--Usta--

--Usta--

Üye
bunları yapabilmen imkansız dostum..çünkü en başta telefonun hacksiz..:nono:

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
umarım işine yarar. kolay gelsin.

S60v3 cihazınızın ayarlarını yedekleyin

Bağlantı Noktası Ayarları:
C:\PRIVATE\10202be9\persists'e gidin. cccccc00.cre diye bir dosya bulacaksınız. Onu hafıza kartına kopyalayın. Bağlantı noktası ayarlarınızı başka bir telefona aktarmak isterseniz sadece *.cre dosyasını gönderin ve bahsi geçen klasöre atın ve cihazı yeniden başlatın.

Gibi gidiyor..

Düzenleme: Devam.. Çok hikaye yazmış yazan kişi yukarıda da gördüğünüz gibi. Sadece gerekli kısımları elimden geldiğince tercüme etmeye çalışacağım.

Profiller:
C:\PRIVATE\10202be9\persists içindeki 101f8798.cre dosyası.

Cookie'ler:
C:\PRIVATE\101f8530 içindeki cookies.dat dosyası.

Notlar:
C:\PRIVATE\100012a5 içindeki DBS_101F8878_Notepad.dat dosyası.

İpucu: Eğer sistem kullandığı için eski dosyayı silemiyorsanız Araçlar > Hafıza'ya gidin. Ayarlarından telefon hafızasını yedekle'yi seçin. Bu işlem yapılırken istediğiniz dosyayı silebilir ya da değiştirebilirsiniz.

Ngage Verileri:
C:\PRIVATE\20007b39'a gidin 200 ile başlayan klasörleri hafıza kartınıza kopyalayın.

Bluetooth:
Bluetooth ayarları için 2 dosya var:
C:\PRIVATE\10202be9\persists 'de 10204dac.cre. Bu dosya bluetooth isminizi içerir.

C:\PRIVATE\100012a5 'te DBS_100069CC_btregistry. Bu dosya da eşleşmiş bluetooth cihazların bilgilerini içerir.

Tarayıcı Yer İmleri:
C:\PRIVATE\100012a5 'te DBS_101FD685_BrowserBookmarks.db dosyası.

Menü Yerleşimi:
Menu Yerleşimi C:\PRIVATE\101F4CD2\Content.If 'ın içinde appshelldata.xml 'de saklanır.
Eğer pre-FP1 bir cihazınız varsa (n73 n80 vs..) dosyanız yine aynı klasörde fakat Applications.dat

Hafıza Kartındaki Kısa Mesajlar:
dosyasında saklanır. E:\PRIVATE\1000484b saiçindeki mail2 klasörü dosyasında saklanır.
not:alıntıdır

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Telefonda nasıl düzen kuruyorsun dostum :D Ben flashtan sonra 5 dakika da simden rehberi kopyalamak bir kaç oyunum ve tercihleri kişiselleştiriyorum.Bi 5 dakika da resim, müzik sürse çok uğraşmassın kanımca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt