Fw edit dosyaları hakkında ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Colakumit1

Colakumit1

Üye
    Konu Sahibi
Fw edit dosyaları hakkında ...
Merhaba arkadaşlar ...

5800 v52 sürümlü cep telefonuma fw edit yapmak istiyorum. fakat cfw tarzı değil sadece orjinal dosyaların değişimi olacaktır.
yani şöyle ki s9.4 işletim sistemi ( 5800ın orj. işletim sistemi) üzerine menü ikonları değiştirmek boot ekranı değiştirmek gibi ...
c6 fw editleme üzerinde bilgim var fakat 5800 ın fw sini hiç editlemedim.

şu an hangi rofs dosyasını kullanmam gerekiyor hangi fpsx ve c00 dosyaları kullanmam gerekiyor bilmiyorum.

internette bayağı bi araştırma yaptım fakat bu konuda sadece rofs dosyası paylaşımları bulunuyor.
bu da sorularıma cevap olmuyor maalesef.
anlayan bir arkadaş hangi dosyaları; eğer varsa edit yöntemi olarak c6 dan farklı hangi yöntemleri kullanmam gerektiği konusunda bana yardımcı olabilecek olursa gerçekten çok sevinirim ...
bu konuda yardımcı olmak isteyen arkadaşlara, bana ayıracakları vakit için teşekkür ediyorum ...

kol@j

kol@j

Üye
temayı değiştirdikten sonra iş hallolmuyor mu?

Colakumit1

Colakumit1

Üye
    Konu Sahibi
yok hayır arkadaşım anlatmak istediğim şey aslında çok farklı. ben işlemci hızında artış kamera modu işte ne biliyim gereksiz dosyaları kaldırmak ram miktarını arttırmak gibi fazladan değişiklikler yapacağım. fakat bahsettiğin şey sadece görsellikten ibaret...

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Bak dostum bu konuda pek bilgim yok ama navifirmden indirdiğin orjinal fwler editlenebilir..
Dediğim gibi bilmiyorum ama fw editleniyorsa bu da editlenir kanımca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt