Fw atınca Garantim gidiyor ne yapmalıyım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

buraksanda

Üye
    Konu Sahibi
Fw atınca Garantim gidiyor ne yapmalıyım?
Beyler Nokia sözleşmemde hack fw yapınca garanti yok sayılıyor diyor

ne yapmalıyım atsam mı atmasam mı :D

sado_27

sado_27

Üye
ıstedıgın fw yı at garantıye gıondermeden telı guncelle bısey olmaz

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
telefona istediğin hackli fw yi kur telefonu kullan. garantilik bir durum olduğunda navifirm programından orjinal fw dosyalarını indirip aynı şekilde flashla gönder telefon garantiye.

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
telefona istediğin hackli fw yi kur telefonu kullan. garantilik bir durum olduğunda navifirm programından orjinal fw dosyalarını indirip aynı şekilde flashla gönder telefon garantiye.

:oke:katılıyorum.

kaptannova

Üye
peki telefon açılmıyor diyelim kapandı... ne yaparsak açılmıyor... ve hackli fw yüklü bu durumda ne yapılır...

kaptannova

Üye
bunu kastetmedim... telefon iç bağlantısında herhangi bir kopukluk meydana geldi... bu durumda ne yapılabilir?

sado_27

sado_27

Üye
ozaman hıc bısey yapamassın mecbur garantı yanı hacklı oldugu ıcın garantıde almaz bence ama ıc baglantı kopma olasılıgı %10 yorma kafayı

tandogucem

tandogucem

Üye
siz cok biliyorsunuz benim kac telefnm bu yuzden grnt disi oldu adamlar anliyor dostum hic bulasma bu islere fw yararli bisi olsaydi nokia yapardi tabi en akilli sizlersiniz

bbayin

Üye
arkadaşım fw atmamızdaki gerekçe
1 sertifika isteyen uygulamaları kullanabilmek
2 telefonumuzu en ince ayrıntısına kadar kişiselleştirmek
3 fw'yi kendimize göre gereksiz uygulama vs.den arındırmak vs. vs.
bu liste böyle uzar arkadaşım
garanti olayıyla ilgili görüşün için teşekkür ederim ama fw işini istemiyorsan yorum da yapma eğer en akıllı sensen o başka...

Perfect!

Üye
fw atarken hata aldım. ve tel açılmadı. servise verdim garanti kapsamında yaptılar.
aynı şekilde donanım hatasından dolayı açılmazsada garanti dışı kalmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt