Futboldan anlayanlar gelsin

Sponsorlu Bağlantılar

kerem28yuksel

Üye
    Konu Sahibi
Futboldan anlayanlar gelsin
evet beyler ilk önce konuyu buraya açmamın nedenini söyleyeyim bu konu bayagı aktif
neyse konuya geçiyourm

be 14 yaşındayım
1.73 cm
oldukça sportif biriyim
sakatlık pahasına oynarım(halı sahada mac yaparken burnum kırılmıştı ama oynamıştım)

neyse konuya geciorum

bi aralar bizim okul takımı vardı ve bende okulun en iyi oyuncusuydum tabi bu durumdan kıskananlar beni okul takımında defansta oynattılar benim gercek mevkim forvet bu arada
2-3 sene boyunca defans oynadım artık okul takımı kalmadı bitti artık liseye gecicem allahın izni ile

gelecek sene okul takımı olursa gene eskisi gibi forvet oynamak istiyorum

önceden(forvetken) ; kafa toplarım harika
uzaktan şutlarım müthiş
ceza sahasında topu alırsam %90 gol olur
topu hic kaybetmem
paslarım müthiş
ortalarım cok fena
ve hic yorulmazdım

ama 2-3 sene defans oynayınca bu özelliklerimi kaybettim(bu arada defansta cok iyi oynuyorum)

neyse arkdaaslar ben nasıl eskisi gibi süper bi forvet olabilirim

calısma taktikleri felan verirseniz sevinirim :D

• Beğen
Tepkiler: muratvemine

Akıncı

Akıncı

Üye
top al boş kaleye şut çek

ümran

Üye
ben orta saha oyuncusuyum ve çok iyi oynarım takımın bütn yükü bende fakat bazen forvet olmayınce ben geçerim ama orda forvet adamı kadar iyi oynayamam demek istediğm biraz zaman alır ,önce çok ince top kontrol etmen lazım yani hem rakibi düşrcen hem vuruş ve pas atabileceğin alan yaratman lazım çünkü top kontrol sırasında rakip hemen yapışır yakana benden bu kadar ama sakın unutma sahada adam akıllı defans yoksa forvet hçtir :oke:

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
amator bi takimla idmanlara basla

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
hata sende gerçek mevkin nereyse orda oyna baktın o mevkide oynatmıyorlar oynama

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Okul takımında ölümüne oynayacağına bulunduğun şehirin takımında bunu değerlendirebilirdin,benim lisede olupta bulunduğum şehirin alt küme takımlarında olan arkadaşlarım vardı ve bunu yapmaları azda olsun onlara bir ücret verirlerdi

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Cok iyi kondusyonun olmasi gerekir.Forvet oyuncusunun durmadan bindirme yapmasi gerekir.Forvet oyuncusunun hava topu hakimiyetinin hatasiz olmasi gerekir.Cok iyi sut vurman gerek.Kaleci ile bire bir kacirmaman gerek.Birazda cakal olucaksin.Oyunu bastan seziceksin.

Uhops

Uhops

Üye
Bi alex değilsin :naughty: :) taktik olarak bacak kasını falan geliştir, kondisyonun iyi olsun,

Joker.

Joker.

Üye
Ne yetenekmiş Galatasaray seni nasıl kaçırmış hayret :)

restmod

restmod

Üye
Bu kadar iyiysen gir yerel bir klube okul takimiyla ne ugrasiyorsun

muratvemine

muratvemine

Üye
Aynı şeylerin birebir aynısı bana da olmustu.Mecbur defans oynamıstım 8.sınıfta.Aslında süper forvettim, ayağımdan top alamazlardı :D.Daha sonra bir düştüm birdaha eskisi gibi oynamak nasip olmadı :).Eskiden çalım atarken hiç düşünmeden atardım herşey içgüdüsel olarak plansız gerçekleşirdi.Şut çekerken ise önce kaleciye kafamı hiç kaldırmadan top sürerken hızlıca bakar, daha sonra son gücümle vururdum, süper giderdi şutlarım.

Bana özel mesaj gönder.Ordan konusalım yardımcı olurum, benim durumumun aynısına düşün ilk defa birisini gördüm.Mesajlasalım kardeş.

Baskentliia

Baskentliia

Üye
bacak kasların güçlü olursa ıyıbir forve olursun

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

alisait07

alisait07

Üye
1.topla dripling yap