Futbol Federasyonu Başkanlık Seçimi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Darkmayne

Darkmayne

Üye
    Konu Sahibi
Futbol Federasyonu Başkanlık Seçimi
Arkadaşlar bildiğiniz gibi yakında seçim var.Seçimle ilgili ne düşünüyorsunuz?Haluk Ulusoy'a sıcak bakan var mı?Yorumlarınızı bekliyorum

ABC

ABC

Üye
forever ulusoy seçilirse bizim işimize yarıyo

onur_poy

Üye
bence en iyi isim şenez erzik ama o da pek fazla sıcak bakmıyor diğer adayların türk futbolunu içine düştüğü kaostan kurtaracağını hiç sanmıyorum

ABC

ABC

Üye
doru soylüyosun onur_poy erzik başka aday olursa girmem dediği için ben ulusoyu destekledim

Darkmayne

Darkmayne

Üye
    Konu Sahibi
Ben kimsenin bizi düze çıkarabileceğini sanmıyorum ama Şenes Erzik olsa çok iyi olur bence de Ulusoyla bu işin olamayacağını daha önce gördük,herşeyi allak bullak etti

ABC

ABC

Üye
neyi allak bullak etti türkiye tarihindeki en büyk başarıyı yaşadı 3.olduk daha ne her gelen başkan para yedi zaten bundan sonra olacağını zannetmiyorum

kikaksk

kikaksk

Üye
en başarılı dönem ulusoy zamanındadır...forever ulusoy...defol federasyon forever ulusoy...

ABC

ABC

Üye
aslanım kikask avatarda yakışmış

kikaksk

kikaksk

Üye
<div class='quotetop'>(canbo &#064; Jan 12 2006, 07&#58;43 PM) [post=251101]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
aslanım kikask avatarda yakışmış
[/b][/quote]

eyvallah ne anlamda yakışmış..

dark_akhyls

Üye
bencede halık ulusoy seçilsin....

ABC

ABC

Üye
nas&#305;l ne anlamda kikaksk arada&#351;&#305;m i&#351;te güzel durmu&#351;

berkant10

berkant10

Üye
tek bişey söyleyeyim"Eskiye rağbet olsaydı,bit pazarına nur yağardı."

ABC

ABC

Üye
ben de sunu söyliyim o zaman "gelen gideni aratır" bundan sonra ulusoy&#39;u mumla ararsınız walla seçilemesse

berkant10

berkant10

Üye
gelen gideni aratıo çünkü ulusoydan sonra gelenler ulusoydan kat kat daha kötü çıktı.yani bu durumda ulusoy kötünün iyisi oluyor.

ABC

ABC

Üye
biz yine ikili diyaloa girdik gibi geliyo berkant10 ama emin ol burada ulusoy&#39;dan iyisi olamaz m.ali yılmaz mı olacak levent bıçakçı mı?şenes erzik olsa ben de onu desteklerdim ama yok işte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt