Futbol bölümü hakkında..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Futbol bölümü hakkında..
Spor bölümündeki arkadaşların hangisinin kalbi kırıldıysa veya kırdıysam şahsım adına özür diliyorum.

Arslansem , Salih Baba™ , Baroş , Thusubasa vs kimler varsa hepiniz hakkınızı helal edin.

Adamlar ceksin sefasını, bizde çekelim cefasını. Son derece artık tartışmak yersiz bunuda anladık.

Daha fazla söze gerek.

Saygılar

• Beğen
Tepkiler: Revengeful

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Çok fazla yersiz tartışma yaşandı benim sana hakkım helal olsun....

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Sefa ve cefa çekenler varsa bunları üyeler kendisi yaptı. Kimseye sefa ve cefa sunulmadı, bunu bil Ali.

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Hasan gardaş , orada söylediğim futbol anlamında ;) .Futbolcular çeksin sefasını bizde boşyere tartışalım babında . :oke: Ok !!!

Bunu bil Hasan :oke:

Yasminozz

Yasminozz

Üye
ali bugünleri de gördüm ya senden ölsemde gam yemem artık...futbol konusunda nuh diyipte peygamber demeyen biri ve böyle bi konu açmak... :) :) :) :)

senden alıntı yapiym " bknz:olgunlaşmak "... :) :) :)

• Beğen
Tepkiler: Revengeful
ÖZc@N GRaffİTi

ÖZc@N GRaffİTi

Üye
önemli deil diablos aramıza geri döndün diyelimm

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
ali bugünleri de gördüm ya senden ölsemde gam yemem artık...futbol konusunda nuh diyipte peygamber demeyen biri ve böyle bi konu açmak... :) :) :) :)

senden alıntı yapiym " bknz:olgunlaşmak "... :) :) :)

Olgunlaşmak asla diyemez ona..Zaten çok fazla olgun biriyim. Tabiki haddini aşmayanlara karşı.Az çok bilirsin beni. :)

Konuyu açmamın amacı İNSANLIK adınadır.Kendime yakışanı yaptım sadece okadar .O yönden !!!

Saygılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt