• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

Funny Instrument Ringtones ( mp3 | 128 Kbps | 24 adet | Boyut: 9.5 MB )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serotonin

serotonin

Üye
    Konu Sahibi
Funny Instrument Ringtones ( mp3 | 128 Kbps | 24 adet | Boyut: 9.5 MB )

Funny Instrument Ringtones :aha:

Format: mp3 | 128 Kbps | 24 adet | Boyut: 9.5 MB :oke:

Liste:

Bluebird.mp3"
Coming in town.mp3"
crazy guitar 2.mp3"
Crazy guitar.mp3"
Crazy Pianist.mp3"
drum.mp3"
Drums Pattern - Parade.mp3"
Drums Pattern Fast Rhythm.mp3"
Drums Pattern March.mp3"
DrumsMelody.mp3"
fun sound.mp3"
Kazoo Marching Band.mp3"
Kitchen Drums Band.mp3"
Kitchen Pots Pans.mp3"
Latin Rhythm.mp3"
Mad Marsh.mp3"
Musicbox .mp3"
New Nokia Rmx Rythm.mp3"
Pots Sms.mp3"
sound fun.mp3"
Summer in the city.mp3"
Talentless Violinist.mp3"
When you make love to me.mp3"
Why.mp3"

• Beğen
Tepkiler: bulut bay ve Mehmet

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Eline sağlık üstad

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Kota sorunum olduğundan dolayı indiremiyorum .. Perşembe gecesi indireceğim .. Teşekkürler .
Fakat rapid indirmeye müsade etmiyor .. Linkleri sorunlu olmaya başladı artık .! Yanılıyor muyum ?

serotonin

serotonin

Üye
    Konu Sahibi
DiaBLoS™;1893154' Alıntı:
Kota sorunum olduğundan dolayı indiremiyorum .. Perşembe gecesi indireceğim .. Teşekkürler .
Fakat rapid indirmeye müsade etmiyor .. Linkleri sorunlu olmaya başladı artık .! Yanılıyor muyum ?
Hayır asla yanılmıyorsun.Fakat şöyle de bir durum var.Rapid'in bu can sıkıcı bekletmesine farklı bir çözüm var sanki...Öncelikle indirmeye izi vermediği dosyanın sayfasını 5-10 dk.bekletmeye alıyorum.Sonra sayfayı yeniliyorum.Bu kez geri sayım başlıyor ve dosya indirilecek hale geliyor sanki.Emin değilim,çünkü zaman zaman bu yöntemle dosya indirmeye izin veriyor rapid.Ama gece 01:00-03:00 gibi (kullanımın daha az olduğu saatlerde) rapid direkt olarak geri sayım sonrası indirmeye izin veriyor.Selamlar...

false.life

Üye
indirilemiyor

emre_1905_gs

emre_1905_gs

Üye
teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt