[fumbo] Sleep Maker v1.00(2) S^1/S^3 Signed

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
[fumbo] Sleep Maker v1.00(2) S^1/S^3 Signed
Nihai dinlenme uygulamasıdır. 15 yatıştırıcı parçayı dinleyerek uyumanıza yardımcı olur.

Sleep maker is the ultimate relaxation app. With 15 soothing audio tracks to choose from it's the perfect tool to help insomniacs and just those who have had a hard day at work relax and fall asleep. With the longest sound tracks available and a timer there is no better way to get to sleep.

Sounds include: Bird song, rain fall, summer stream, thunder storm, tropical river, city sounds, fireplace, tropical rain, waves, whale song, brown, pink and white noise.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: MEHMET ÇİFTÇİ, yutkun, polluxea♪ ve 4 diğerleri

DgnGkmn

Üye
Çok Teşekkürler : Böyle Bir şeye ihtiyacım vardı Saol .

• Beğen
Tepkiler: Sensation
distakjo

distakjo

Üye
:tşk:

jatvalca

jatvalca

Üye
harcanan emek için teşekkürler

Bomb City

Bomb City

Üye
:tşk:

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Teşekkürler.

necati45

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]açılan sayfada indirme butonu hangisi güvenlik kodunu girdikten sonra indirme yapmıyor indiren varsa izah edebilir mi[/SIZE][/COLOR]

jatvalca

jatvalca

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]açılan sayfada indirme butonu hangisi güvenlik kodunu girdikten sonra indirme yapmıyor indiren varsa izah edebilir mi[/SIZE][/COLOR]

evet kodu girdikten sonra çıkan link 18 saniye sayıyor indirme başlıyor fakat 0.8 byt iile indiriyor sonrada komple indirmeyi kesiyor

necati45

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]başka siteden indirdim ancak program kurulmuyor[/SIZE][/COLOR]

orantez31

Üye
programı kurdum açılmıyor simgesi var ama açılmıyor....

orantez31

Üye
yardım edecek yokmu

polluxea♪

polluxea♪

Üye
sagolun valla lazmdı böyle bsy

blackbird48

blackbird48

Üye
emeğine sağlık

orantez31

Üye
arkadaş yardımcı olun ya program qt ile çalışıyor allah rızası için şu qt yide paylaşın

serdar5527

serdar5527

Üye
çok teşekkürler saol

yutkun

yutkun

Üye
teşekkürler

larten123

larten123

Üye
beyaz khvrngi gürültüler basımı agrıttı diğeleri huzur veriiyo sagol senseyşın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt