[FS Launcher] Nokia 5800 XM, N 97, X6 (Tam Ekran .swf FLASH Oynatıcı) "signed-imzalı"

Sponsorlu Bağlantılar

officialavarees

officialavarees

Üye
    Konu Sahibi
[FS Launcher] Nokia 5800 XM, N 97, X6 (Tam Ekran .swf FLASH Oynatıcı) "signed-imzalı"

Bu Uygulama Ile Artık .swf FLASH Dosyalarını Telefonunuzda Tam Ekran Olarak Görüntüleyebileceksiniz.. ;) Üstelik "SIGNED & IMZALI" => Yani Sertifika Hatası Vermez + Hack'lenmemiş Telefonlara Kolayca Yüklenebilir.. ;)

Resim 1: Ilk Önce Oynatmak Istediğimiz .swf Dosyasının Resimdeki Gibi Bulunduğu Klasörü Açmalıyız.. ;)

Resim 2: Ben Örnek Olarak Kendi Oynatmak Istediğim .swf'yi Bu Şekilde Klasörü Açarak Buldum.. ;)

Resim 3: Örnek .swf'yi Görüntüledim Ve Sizin De Gördüğünüz Gibi Tam Ekran Ve Kaliteli.. (ÇIKIŞ IÇIN RESMIN SOL ÜSTÜNDE (YUVARLAK+KIRMIZI) "X" IŞARETI VAR.. TIKLAYINCA TEKRAR KLASÖRLERE ULAŞABILIRSINIZ ;)

Bence Uygulamayı Indirmeden Önce Bir TEŞEKKÜR'ü Hakkettik ;) Emeğe Saygı Telefondan Paylaşıyorum (inanmayanlara gerekli açıklamayı yaparım ;)) Fakat "Teşekkürler" Diye Mesaj Yazmak Yerine Sağ Taraftaki "TEŞEKKÜR ET" Butonuna Tıklarsanız Çok Sevinirim.. ;)

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: 123456hsn123456, TMT_54, xrayfc ve 41 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler.

Méc~

Méc~

Üye
5800'da yükledim fakat açılöıyor icon'a basıyorum açar gibi yapıp açmıo

officialavarees

officialavarees

Üye
    Konu Sahibi
SilentOne

SilentOne

Üye
bndede açılmıyor

nihalgumus

nihalgumus

Üye
tesekkurlerde bendede acilmiyo

officialavarees

officialavarees

Üye
    Konu Sahibi
yanlış upload yapmışım.. Kusura bakmayın.. Şimdi düzelttim ;)

selcen11

Üye
paylasim için sağol kardesim. ancak senin ilk resimdfe verdigin gibi secenekler cikmiyor.

MUHAMMED

MUHAMMED

Üye
Zaten telefonun kendisinde flash ı açınca tam ekran yapmak yok mu? Bende var, C6 da. Diğer telefonlarda yok mu?

KayraBey

KayraBey

Üye
Eline sağlık...

adrenalin86

Üye
link ölmüş...

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
tşkler

mreren38

mreren38

Üye
Eyvallah. Hotfile link silmişler dosyayı da şu uploading.com'dan indirdim inş yanlış değildir :)

Del Rey

Del Rey

Üye
Zaten telefonun kendisinde flash ı açınca tam ekran yapmak yok mu? Bende var, C6 da. Diğer telefonlarda yok mu?

Evet var Flash'ta yazılıyor kod onunla oluyor:

fscommand2("fullscreen","true") olması gerek kodun.

Son derece gereksiz bir yazılım ama teşekkürler.

officialavarees

officialavarees

Üye
    Konu Sahibi
'' link yenilendi ''

qweewq112

Üye
kardeş ben yükledim senn 1. resideki gibi liste cıkmıyor :S:vur

darkblademaster

darkblademaster

Üye
Tşk :D