FruitGo! Yayında Ama...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
FruitGo! Yayında Ama...
Evet arkadaşlar epey bir uğraştan sonra ilk meego oyunumu geçtiğimiz gün OVI üzerinden yayınlamıştım bildiğiniz gibi. Yalnız bu sürüm beraberinde rezalet bir puan getirdi: 2 yıldız nedir ya, bari grafiğe puan verseydi yorumcular

Şaka bir yana en büyük nedeni kıyaslama kriterinin fruit ninja olması oldu sanırım. Ama şöyle bir durum var:

Fruit Ninja ekibi: F
Ben: B

F: Bu işin uzmanı B: İlk defa oyun yaptım
F: Bir oyunda 30'un üzerinde kişi çalışmış B: Bir ben
F: Stüdyoları var B: Bir bilgisayar bir ekran

Ama şu slicing olayını bir oturtabilseydim en azından 3 yıldız alırdım heralde

Yani lafın kısası, oyun dünyası zor be arkadaş

Konu Sahibi
yok canım ne alaka, zaten o kelimeyi yapıştırmışlar oyuna habire

Ama tüm bunlara rağmen çıktığı andan sonraki oyun satışları arasında zirvede fakir ama gururlu bir oyun

pRime.

Üye
Ben yorumları okudum, grafikler beğenilmiş ancak dediğin gibi fruit ninja ile karşılaştırılıyor oyun. Bunun sebebi oyunun tek bir kişi tarafından yapıldığının bilinmemesi. Benim sana önerim talk maemo'dan da destek istemen.

Konu Sahibi

açtığım konuyu bile onaylamadı maemo, çok sallamadılar beni

Konu Sahibi
1 haftayı geçti, sanmam daha da

yok canım ne alaka, zaten o kelimeyi yapıştırmışlar oyuna habire

Ama tüm bunlara rağmen çıktığı andan sonraki oyun satışları arasında zirvede fakir ama gururlu bir oyun

a.ptaldan bahsediyorum. Nokta olmazsa sistem siliyor forumdan

olsun be herşeyin bi başlangıcı var keşfedilirsin yakında

Konu Sahibi
neyse nadiren 4-5 yıldız verenler olmuş

Bunlar da nankörlük etmesin Fruit Ninja benzeri hiç bir oyun yoktu store'da Tebrikler Adamım Sorması ayıp ama Ne kadar kazandırdı sana ?

Konu Sahibi
Bunlar da nankörlük etmesin Fruit Ninja benzeri hiç bir oyun yoktu store'da Tebrikler Adamım Sorması ayıp ama Ne kadar kazandırdı sana ?

nokia'nın garip bir güncelleme sistemi var, daha ne download sayısını ne miktarları bilmiyorum. mesaj attım yakında çıkar istatistik dediler

neyse puanlar düzelecek, birkaç gün sonra multikill falan gelecek oyuna, ama dediğin gibi sanki başka oyun vardı fruit ninja gibi

güzel olmuş ben indirdim. elimizi kaydırmak yerine üstüne basmamız bi sorun ama onu da birden fazla parmaklarımı kullanarak hallediyorum

Konu Sahibi
güzel olmuş ben indirdim. elimizi kaydırmak yerine üstüne basmamız bi sorun ama onu da birden fazla parmaklarımı kullanarak hallediyorum

bu hafta güncelleme geliyor (yani nokia hafta içinde onay verirse), multikill var artık bir de best score olacak sanırım, onu daha tam çözemedim, ama kesin olmalı

Konu Sahibi
evet bugün satış raporları güncellendi, sanırım ios'a geçiyorum rezillik, kepazelik, türkiye listede yok bile, şimdi anlaşıldı kimse niye oyun üretmiyormuş

neyse şaka bir yana, oyunu çok kötülediler, beklenen bir sonuç oldu benim için.

Tepkiler: Cihanî Sultan
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...