Fruit Slash, yeni oyun hemde bedava (Fruit Ninja tarzi)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dücane

dücane

Üye
    Konu Sahibi
Fruit Slash, yeni oyun hemde bedava (Fruit Ninja tarzi)

Fruit Ninja oyununu begenenlere güzel haber var. AE Mobile tarafindan gelistirilen Fruit Slash oyunu, ayni tarzda´dir. Oyun Windows Phone 7/8 ´lar ile uyumludur. Bilindigi gibi sevilen oyun AE 3D Motor´da ayni firma tarafindan gelistirilmistir.

Oyun´da ne kadar cok meyve keserseniz, o kadar cok puan alirsiniz. Her meyvenin belirli bir agirligi vardir. Mesela karpuz 5 kilo´dur. Böylece kesemeyip de düsürdügünüz meyvelerin agirliklarina bakilir, eger toplam 10 kg ederlerse oyun bitmistir.

• Beğen
Tepkiler: n000k ve PureFood

PureFood

PureFood

Üye
Pencil Blade vardı ilk imitasyonu Fruit Ninja'nın, şimdi ikincisi geldi iyi oldu. Teşekkürler.

- - - Eklendi - - -

Yalnız oyun bayadır mağazada varmış o kadar gezerim sayfalarca mağazayı bir kere bile karşılaşmadım.

yeminli06

yeminli06

Üye
Yalnız oyun bayadır mağazada varmış o kadar gezerim sayfalarca mağazayı bir kere bile karşılaşmadım.

Bayadır var derken 2 hafta olmadı geleli ben geçen baktım AE uygulamalarına yoktu bu yeni geldi

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Aynısı olmuş :kop2:

Teşekkürler haber güzel ;)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
candır. :sarıl:
(Hele ki Gangnam Sytle Modu)

Placebo-

Placebo-

Üye
Bugün indirmiştim 8 oyunla beraber. (İnsan 2 haftadır markete girmeyince, 2 haftanın azgınlığı ile bayağı uygulama indiriyor. :D 2 Hafta da nerden baksan oyun kısmı bayağı güncellenmiş. Çok hızlı gelişiyor.) Bu başlığı görünce aklıma geldi indirdiğim. Azıcık girip oynayayım güzel bişiye benziyor. :D

Edit 1: Fruit Ninjadan daha hoş grafikleri var.
Edit 2: Meyveler daha ciks olmuş. Dinamit filan daha şık. :D
Edit 3: Anam kiraz filan dal şeklinde çıkıyor. Bir dalda 3 kiraz varsa 3 ünüde kesmek zorundasınız.
Edit 4: Yeni meyveler var FN'ye nazaran.
Edit 5: Aha Meyvelerden değişik şeyler çıkıyor. Yavaşlatıcı gibi.
Edit 6: Sevdim bunu. :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...