By Burhann 2010
Üye
-
Konu Sahibi
-
Rica ederim...Teşekkürler.
Sizin beğendiğiniz bir uygulama varsa söyleyin türkçeleştiririm...tşk ...
kardeş ben bi istekte bulunsam genelde güzel kamera programları var ve İngilizce ben bir program ismi vermeden iyi olduğuna inandığın bi kamera programı seçer ve Türkçeleştirirsen çok makbule geçer ve epey teşekkür ve dua alırsın bu konuda çok kişinin sıkıntısı vardır diye tahmin ediyorum... telefonum s4 ama kendi kamera programını yetersiz buluyorum...
A Better Camera Unlocked v3.17 - MaxiCep kardeş bu kamera programını paylaşmış arkadaş kaliteli bir programa benziyor bu olabilir mesela ama genede sen daha iyi olduğunu düşündüğün bir program varsa oda olabilir Türkçeleştirebilirsen iyi olur şimdiden teşekkür...Sizin beğendiğiniz bir uygulama varsa söyleyin türkçeleştiririm...
Tamam kardeş hallederim...A Better Camera Unlocked v3.17 - MaxiCep kardeş bu kamera programını paylaşmış arkadaş kaliteli bir programa benziyor bu olabilir mesela ama genede sen daha iyi olduğunu düşündüğün bir program varsa oda olabilir Türkçeleştirebilirsen iyi olur şimdiden teşekkür...
Hep büyük boyutlu uygulamalardan istekler geliyor, zaten küçük boyutlu ola idi forumdaki diğer çeviri yapan arkadaşlar türkçeleştirirdi bana bırakmazlardı herhaldeherhalde, neyise bunuda türkçeleştiririm uzun boyutlu olanların türkçeleştirilmesi daha zevkli oluyor...Tasker uygulamasinida turkcelestirebilir iseniz sevinirim. Link: Tasker 4.3b9 apk - MaxiCep
msjj ını yeni gördüm.çok sagol burhan dostum.inan buna çok sevinirim.Hayırlı geceler.Hep büyük boyutlu uygulamalardan istekler geliyor, zaten küçük boyutlu ola idi forumdaki diğer çeviri yapan arkadaşlar türkçeleştirirdi bana bırakmazlardı herhaldeherhalde, neyise bunuda türkçeleştiririm uzun boyutlu olanların türkçeleştirilmesi daha zevkli oluyor...
Söz verdimmi sözümde dururum türkçeleştirince profiliize link atarimmsjj ını yeni gördüm.çok sagol burhan dostum.inan buna çok sevinirim.Hayırlı geceler.
ama inan buna çok sevindim. dörtgözle bekliyorum. Çok teşekkür ederim Burhan hoca m.Söz verdimmi sözümde dururum türkçeleştirince profiliize link atarim
Rica ederim ne ddemek...ama inan buna çok sevindim. dörtgözle bekliyorum. Çok teşekkür ederim Burhan hoca m.
Rica ederimTeşekkürler
Rica ederimsj larınızı az önce görebildim.bekliyorum tşk ederim burhan bey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?