froyo flashplayer çalışıyo

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sance

Üye
    Konu Sahibi
froyo flashplayer çalışıyo
Flash Player 10.3 (Tüm romlarda çalışmaktadır)
(froyo olanlar 10.1 i indirsinler benim bu çalıştı )

1.Tabikide root yetkisi olması gerek, (garanti gider ama root geri alınabiliyor)
2.İlk önce flash player rar dosyasından çıkan bütün dosyaları, hafıza kartına atın.
3.Adobe Flash Player.apk dosyasını telefondan yükleyin.
4. root explorer yükleyin ve açtığınızda, üstte yazan R/W yazısını R/O olarak değiştirin
5.lib dosyasının içinde bulunan
libflashplayer.so
libstagefright_froyo.so
libstagefright_honeycomb.so
libysshared.so

6.bu dosyaları, rootexplorer yardımıyla,. /data/data\com.adobe.flashplayer/lib/ içine atın.
7.Şimdi gelelim en önemli yere. bu dosyalara sırasıyla, parmağımızı basılı tutup.
8.Çıkan ekranda "permisions" seçiyoruz. 4 dosyayıda alttaki resim gibi ayarlıyoruz.

9.Hepsine tamam deyip çıkıyoruz. telefonu yeniden başlatmanıza gerek yoktur. direk internete girip deneyebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: ozanatc

Yunkaai

Yunkaai

Üye
1. sadece 1 tane lib dosyasi var

2.datada,oyle bir dsya yok

sance

Üye
    Konu Sahibi
lg nası bilmiyorum bu galaxyace için

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
Flash Player 10.3 (Tüm romlarda çalışmaktadır)
(froyo olanlar 10.1 i indirsinler benim bu çalıştı )

1.Tabikide root yetkisi olması gerek, (garanti gider ama root geri alınabiliyor)
2.İlk önce flash player rar dosyasından çıkan bütün dosyaları, hafıza kartına atın.
3.Adobe Flash Player.apk dosyasını telefondan yükleyin.
4. root explorer yükleyin ve açtığınızda, üstte yazan R/W yazısını R/O olarak değiştirin
5.lib dosyasının içinde bulunan
libflashplayer.so
libstagefright_froyo.so
libstagefright_honeycomb.so
libysshared.so

6.bu dosyaları, rootexplorer yardımıyla,. /data/data\com.adobe.flashplayer/lib/ içine atın.
7.Şimdi gelelim en önemli yere. bu dosyalara sırasıyla, parmağımızı basılı tutup.
8.Çıkan ekranda "permisions" seçiyoruz. 4 dosyayıda alttaki resim gibi ayarlıyoruz.

9.Hepsine tamam deyip çıkıyoruz. telefonu yeniden başlatmanıza gerek yoktur. direk internete girip deneyebilirsiniz.
alıntı olduğunu yazsaydın senden daha önce yazanlar var emeğe saygı

----------Eklendi @ 20:14:08 ---------- Yazıldı @ 20:13:39 ----------

1. sadece 1 tane lib dosyasi var

2.datada,oyle bir dsya yok
buradaki sürümü yükle

Yunkaai

Yunkaai

Üye
neredeki :D

ozanatc

ozanatc

Üye
Teşekkür ederim. denedim çalıştı. emeğinize sağlık :)

sance

Üye
    Konu Sahibi
"froyo olanlar 10.1 i indirsinler benim bu çalıştı" cümlesi ve bende çalıştığı sürüm hariç geri kalan herşey noktasına kadar "alıntıdır".bende burdan almış olduğum arkadaşa tşkr ederim.

----------Eklendi @ 23:10:46 ---------- Yazıldı @ 22:58:58 ----------

lg yi bilmiyorum ama flashı yükledikten sonra lib dosyasının içinde "com.flashplayer" diye bi dosya varsa onun içindeki lib dosyasına yapıştırıyosunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt