fring

Sponsorlu Bağlantılar

okorten

okorten

Üye
    Konu Sahibi
fring
forumdaşlar aranızda fring programını kullanan varmı? msn,skype,google gibi programlarla bedava konuşulan bir prog.tabi p.s de online olan listedeki kişilerle.ilgilenenler fring.com sitesini ziyaret edebilir.

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Mig33 Ü Kullan Dostum En Ucuz Ve En Sorunsuzu;)

semirar

Üye
amaç aynı değil kardeşim msndekı gibil değil lıstendekı kişilerle bedava könüşma sunuyor skypı ustunden ..

cilingirkaan

Üye
dostum ben 1 aydır kullanıyorum süper sadece int bağlantısı için türkcell den bağlanıyosun oda çok yazıyo ama onunda çaresi var 50MB lık paket 19.90 ytl 1 ay rahat rahat yetiyortavsiye ederim

scoot

Üye
Arkadaşlar fring yükleyip kullandıktan sonra faturası gelen varmı?Ben 1 ay kullandım bedava diye.Bir ay sonra rekor fatura geldi.Herkesi dikkatli olmaya davet ediyorum.Kesin bedava değil haberiniz olsun.

okorten

okorten

Üye
    Konu Sahibi
bedava olması için wlan ile kablosuz yayının olduğu yerde bağlanırsanız sorun yok.yalnız bağlantının w-lan olup olmadğını kontrol etmek lazım zira turkcell internet ile bağlanıyorsa dediğin gibi fatura kaçınılmaz.ben kullanıyorum w-lan ile gerçek bedava.

scoot

Üye
Limitsiz Kablosuz wireless bağlantısı ile bağlanıyorum.Bu wlan demek değilmi?Buna rağmen yüksek fatura geldi.

superhoca

superhoca

Üye
Arkadaşlar fring yükleyip kullandıktan sonra faturası gelen varmı?Ben 1 ay kullandım bedava diye.Bir ay sonra rekor fatura geldi.Herkesi dikkatli olmaya davet ediyorum.Kesin bedava değil haberiniz olsun.
birader sen wep ten bağlanmışsın. chazında Wİ-Fİ[wireless] yoksa tabi ki şişer faturan. kablosuz kullanıcılar için harika bir program.

Takipçi Satın Al

Üst Alt