Fring v4.5.17 (Signed)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
    Konu Sahibi
Fring v4.5.17 (Signed)

Ücretsiz sesli ve görüntülü görüşme yapmanıza olanak sağlayan bir iletişim programıdır.

İndir:

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: wireless2434 ve Samsunspor

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
TeşekkürLer .

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Teşekkürler

sdrs

Üye
selam arkadalar..paylaşı için teşekürler.yanlız öyle bir sorun var. eski msn ye sesli arama yapıyor ancak live msn de olmuyor. dosyada paylaşmıyor eski msn de oluyor..neden acaba..

wireless2434

Üye
ben 5800 xm de kısa bir süre öncesine kadar kullanıyordum,fakat şimdi açılmıyor "v4.5.17" yi eskisini silip bikaçkez yükledim düzelmedi.açılırken anasayfa çıktıktan sonra hemen kapanıyor.bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?
teşekkürler.

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
    Konu Sahibi
Yüklediğiniz bir program ya da ilgileniyorsanız uyguladığınız bir mod bu durumu oluşturmuştur. Benim sık sık başıma geldiğinden, görüntülü görüşme özelliğini de pek fazla kullanmadığımdan Nimbuzz'a geçiş yaptım. Tavsiye ederim.

wireless2434

Üye
ilginize teşekkür ederim , fakat ben denizde çalışıyorum , yurtdışında aldığım sim kart ile cepten, şebeke üzerinden "fring" te sip ayarlarıyla wirofon u kullanıyordum gayet iyi çalışıyordu.tabi kısa bir süre öncesine kadar. (wirofon'un kendi programı sadece wifi ile çalışıyor.)5800 xm ile benzer kullanabileceğim başka bi program varmı?tekrar teşekkürler.

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
    Konu Sahibi
Nimbuzz var. Denemelisiniz.

wireless2434

Üye
teşekkürler deneyeceğim.

coldman41

coldman41

Üye
Teşekkürler.

phasan

phasan

Üye
bana goruntulu gorusacagım skaype lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt