fring sorunu yardim???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tutas_tee

tutas_tee

Üye
    Konu Sahibi
fring sorunu yardim???
fring programini kurdum ama bir turlu acmiyor aciyormus gibi islem yapiyor ama program arayuzune girmiyor. kurulumda bir sorun yok neden bole yapiyor bir yardim edebilirmisiniz???

tutas_tee

tutas_tee

Üye
    Konu Sahibi
evet oradaki verilen dosyayi yukledim zaten ama acilmadi sonra sildim tekrar yukledim ayni ende kaldirdim.demin depolara bakarken frin gozume carpti yukledim ve oldu ama bu seferde User-ID istiyor mail yoluya almaya calistim user-id yi ama yollamayi gerceklestirmiyor hata veriyor ben nerden cozulur bu nasil sey anlamadim kurulmuyorsa depoda olmazdi buna care bulan varmi acaba?

not: sorunu su gun itibariyle cozdum ilgi ve alakali olan herkese tesekkurler...

casus99

Üye
arkadaşlar ovi suıtten fring kurdum fakat msn de video araması yaptıgımda messengerın bilgisayar destekli olmayan surumunu kullanıyosunuz surum yukseltın dıyor.ama ovıde program son guncel halı yazıyo.buna ne yapabılırım ayrıca bırde bu fring in içinde skype yok.bilgisayar ve e71 arasında görüntülü arama yapbılen başka bı çözum varmı?yada sorunumu nasıl çözebılırım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt