fring giriş (çözüm)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
fring giriş (çözüm)
Arkadaşlar dün fring indirdim ve kurdum yanlız ilk girişten sonra program bir daha açılmıyor
sağolsun bir arkadaş çözümünü paylaşmış forumda belki aynı sorunu yaşayan arkadaşlar vardır
buyrun aşşağıdaki yolu izleyin işlem tamamdır...
-ovi magazadan X-plore Programını indirip kurun
3-Fring i bir kere acip kapatın sonra tekrar acin .
Sorun burda baslıyor zaten acilmiyor
ne yaparsak eminim buna.Bizzat
kendim denedim
4-Sorun Olustuguna Göre Kapatıyoruz Fring i ve Xplore programını aciyorum orda
su dosyayı buluyor ve
siliyoruz C:\System| 03081978\WISPrPrt.dat <--- dosya bu
5- simdi xplore kapatın ve Fring Kullanmaya baslayın
Not : Sorun
tekrarlarsa aynı sekilde o dosyayi
siliyoruz ve Fring kullanmaya devam ediyoruz bu kadar yorgunlukta olsun
artık Gönül Rahatlıgıyla deneyebilirsiniz
kendi Nokia C6-01 Cihazimda
kullanıyorum belirteyim (alıntıdir-tatayn)

one2one2

one2one2

Üye
dandik bi pro kullanmiyorum ama bilgi icib tesekkurler

tarxhn

tarxhn

Üye
ne işe yarıyor o program

Febris

Febris

Üye
Whatsapp gibi bişey galiba

hellord

hellord

Üye
görüntülü konuşma sağlıyor benim bildigim

hüseincan

Üye
kardeş oncelıkle merhaba 10 gündür ugrasıyorum ama hala yukleyemedım bu fring i kıbrıstayım ogrencıyım turkıyeyle konusmam cok pahalı acıl yardım lazım bulamadım cozumunu bir turlu goruyorsan mesajı yardım edermısın yuklerken telefon numaramı ve ulke kodunu ıstıyor ondan sonrada ''you have exceeded the allowed number of attempts to register your account please contact support at ww.fring.com/help'' boyle bır yazı gelıyor daha once kurdum baska telefonda ve sıldım o bahsettıgın x plore programında WISPrPrt.dat klasörü yok telefonum nokıa E5-00 yardımcı olursan cok mutlu olurum tesekkurlerr

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
kardeş oncelıkle merhaba 10 gündür ugrasıyorum ama hala yukleyemedım bu fring i kıbrıstayım ogrencıyım turkıyeyle konusmam cok pahalı acıl yardım lazım bulamadım cozumunu bir turlu goruyorsan mesajı yardım edermısın yuklerken telefon numaramı ve ulke kodunu ıstıyor ondan sonrada ''you have exceeded the allowed number of attempts to register your account please contact support at ww.fring.com/help'' boyle bır yazı gelıyor daha once kurdum baska telefonda ve sıldım o bahsettıgın x plore programında WISPrPrt.dat klasörü yok telefonum nokıa E5-00 yardımcı olursan cok mutlu olurum tesekkurlerr

valla konuyu açalı 1 yıl olmuş programıda kullanmıyorum o yuzden konudaki bilgi işini görmuyorsa... onun dışında yardımcı olamayacağım

hüseincan

Üye
saol yıne de kardeş :oke:

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede

kcr

Üye

Hangi sürümünü kullanıyorsun? Konu bir yıl önce açılmış olduğuna göre çözüm de önceki sürüme aittir. Son sürüm kullananlarda giriş sorun olmuyor diye biliyorum:

http://www.maxicep.com/maxipda-turk...symbian-3-unsigned-turkce-maxipda-761556.html

mustafasen

mustafasen

Üye
evet fring her yükleme de farklı kullanıcı ismi istiyor kardeşim sen niye skaype kullanmıyorsunkı

hus.277

Üye

umudumvar1

Üye
Aynen bende de aynı sorun var arkadaşlar ya. Çözüm bulan paylaşsın.

gardi

gardi

Üye
yokmu şu sorunu halledibilen birileri? lütfen çok lazım

ByCreative

Üye
yine de paylaşım için teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...