noss_bar
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Girişiniz yapılıyor diyor tel listesi çıkar çıkmaz program kapanıyor.
Bağlantı ayarlarını kontrol ettin mi?
arkadaşlar her kimin ve kimlerin emeği geçmiş ise çok çok teşekkür ediyorum uzun zamandır bekliyor idim
bağlantı ayarları derken neden bahsediyorsunuz? Biraz ayrıntılı açabilirmisiniz?
----------Eklendi @ 06:47:02 ---------- Yazıldı @ 06:43:08 ----------
Eğer internet bağlantısını seç seçeneği var ilk açılırken ondan bahsediyorsanız zaten avea internet seçeneğini seçiyorum.
benden bahsediyorsunrica ederim çeviriler devam ediyor uygulamları çeviriyorum hatalar olabilri hatalar için geri bildirim yaparsanız sevinirim amaç ingilizce'ye isyan türkçeyi mükemmeleştirmek. ugulama adlarını bile çeviriyorum o derece isyandayım
----------Eklendi @ 19:57:38 ---------- Yazıldı @ 19:49:27 ----------
işin aslı uygulamanın bazen atma sorunu oluyor fring uygulamasını kaldır kaldrıdıktan sonra cystem/03081978 isimli klasörüde komple sil sonra kurulumu tekrar gerçekleştir. ondan sonra kurulup açılıyor belle de sorun olmadı. sistemin farklıysa birşey diyemiyorum. kurtuluş40 abimize danış. sanırım kurulumdan sonra atma hala devam ediyorsa yukarda bahsettiğim klsörün için de 2 tane dat uzantılı dosya silinmesi gerekiyor öyle birşey demişti. bende sorun olmadığı için o konuya girmedim. olsaydı mutlaka konuda bildirirdim. kimseyi mağdur etmek istemem.
uygulamayı kaldırıpc: system/03081978 sildim tekrar yükledim ama maalesef yine olmadı. bi terslik var ama anlamadım. c: system/03081978 içinde 5 tane dat var . hangi 2 si silinecek acaba? bilginiz varmı?
ücretsiz konuşmak için karşı tarafta da fring uygulamasının olması gerekiyor sip, skype, gmail görüntülü konuşmayı destekliyor messenger de yıllardır sorun var kullanmak için internet görüntülü konuşabilmek için edge dışında utms(3g) yada wifi olması gerekiyor haliyleücretsiz nasıl knuşcaz bunla.kredi istiyo
kurtuluş40'a özelden mesaj at abimiz ilgilenecektir. sanırım daha önce bunla ilgili konu açılmış ya konuyu bul yada özelden mesaj at.
Sanırım görüntülü için wifi bağlantısı lazım. kişi listemde kimse ekli olmadığı için deneme şansım olmadı. veya uygulama henüz symbian 3 için düzenlenmedi kendi imkanlarımızda bu uygulamayı s3 te çalıştırabildik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?