Fresh Paint Çilesi =) (L520) Uygulama Tanıtımı Gibi Bişi :)

Sponsorlu Bağlantılar

BrtLVcL

BrtLVcL

Üye
    Konu Sahibi
Fresh Paint Çilesi =) (L520) Uygulama Tanıtımı Gibi Bişi :)
İlk olarak Win8 ile tanıştığım Fresh Paint uygulamasını WP8'de de görünce nasıl mutlu oldum var ya anlatamam :aha:

Ancak 4" lik bi telefon sahibi olduğum için tam anlamıyla kullanmayı bir kenara bırakın daha resmin taslağında bile fire veriyorsunuz :bilmm resmin bütününü tam olarak ekrana oturttuğunuzda ayrıntılara giremiyorsunuz ayrıntıya girdiğinizde de resmi bölüm bölüm yapmak zorunda kalıyorsunuz bu seferde ölçek tutmuyor.

Bunu yapana kadar kafayı yedim :off: zaten anlayacağınız üzere taslak kısmını bile bitiremeden çileden çıktım :ehe

Bide bu uygulama her ne kadar 1gb'dan 512mb'a uyarlanmış olsa da tepki süresi biraz sıkıntılı.:hmmm

Ama uygulamanın hakkını yememek lazım 10 numara 5 yıldız bi iş olmuş Microsoft'un eli öpülür yani.

4" lik ekranda ben anca bu kadarını yapacak kadar dayanabildim :naughty: siz de yaptıklarınızı paylaşırsanız sevinirim.

Tabi uğraş alanına girenlere söylüyorum. Yada ilk defa deneyecek olanalar da denesin ve paylaşsın ortaya neler çıkacak merak ediyorum :oke: sonuçta hiçbirimiz TRT'deki Bob Amca değiliz
:d:

• Beğen
Tepkiler: luckysleven ve Esendağlı

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Yine güzel olmuş
Ben bu işlere uzağım

skynet

Üye
4 inçten yakınıyorsun ya 620'ciler ne yapsın :ehe

luckysleven