BrtLVcL
Üye
Fresh Paint Çilesi =) (L520) Uygulama Tanıtımı Gibi Bişi :)
İlk olarak Win8 ile tanıştığım Fresh Paint uygulamasını WP8'de de görünce nasıl mutlu oldum var ya anlatamam 
Ancak 4" lik bi telefon sahibi olduğum için tam anlamıyla kullanmayı bir kenara bırakın daha resmin taslağında bile fire veriyorsunuz
resmin bütününü tam olarak ekrana oturttuğunuzda ayrıntılara giremiyorsunuz ayrıntıya girdiğinizde de resmi bölüm bölüm yapmak zorunda kalıyorsunuz bu seferde ölçek tutmuyor.
Bunu yapana kadar kafayı yedim
zaten anlayacağınız üzere taslak kısmını bile bitiremeden çileden çıktım 
Bide bu uygulama her ne kadar 1gb'dan 512mb'a uyarlanmış olsa da tepki süresi biraz sıkıntılı.
Ama uygulamanın hakkını yememek lazım 10 numara 5 yıldız bi iş olmuş Microsoft'un eli öpülür yani.
4" lik ekranda ben anca bu kadarını yapacak kadar dayanabildim
siz de yaptıklarınızı paylaşırsanız sevinirim.
Tabi uğraş alanına girenlere söylüyorum. Yada ilk defa deneyecek olanalar da denesin ve paylaşsın ortaya neler çıkacak merak ediyorum
sonuçta hiçbirimiz TRT'deki Bob Amca değiliz 

Ancak 4" lik bi telefon sahibi olduğum için tam anlamıyla kullanmayı bir kenara bırakın daha resmin taslağında bile fire veriyorsunuz
resmin bütününü tam olarak ekrana oturttuğunuzda ayrıntılara giremiyorsunuz ayrıntıya girdiğinizde de resmi bölüm bölüm yapmak zorunda kalıyorsunuz bu seferde ölçek tutmuyor.Bunu yapana kadar kafayı yedim
zaten anlayacağınız üzere taslak kısmını bile bitiremeden çileden çıktım 
Bide bu uygulama her ne kadar 1gb'dan 512mb'a uyarlanmış olsa da tepki süresi biraz sıkıntılı.

Ama uygulamanın hakkını yememek lazım 10 numara 5 yıldız bi iş olmuş Microsoft'un eli öpülür yani.
4" lik ekranda ben anca bu kadarını yapacak kadar dayanabildim
siz de yaptıklarınızı paylaşırsanız sevinirim. Tabi uğraş alanına girenlere söylüyorum. Yada ilk defa deneyecek olanalar da denesin ve paylaşsın ortaya neler çıkacak merak ediyorum
sonuçta hiçbirimiz TRT'deki Bob Amca değiliz 
EyvAllah. Resmi bitirecek kadar sabırlı olabilirsem onu da paylaşcam