freoffice

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
re-emre

re-emre

Üye
    Konu Sahibi
freoffice
arkadaşlar freOffice çok lazım depoda var kur diyorum ama kurulum başladıktan kısa süre sonra kurulamıyor diyor hiç bir açıklama da yok neden kurulamadığı hakkında,yardımcı olur musunuz?teşekkürler

KacakMazot

KacakMazot

Üye
documents to go onu yukle sitede arastir ******ide var kullanirsin. dersenki carsi korsana karsi ozaman freeoffice tum yan dosyalirini bul sil ve x-term ile yuklemeyi dene.
root
apt-get install freoffice
silmek icinde
root
apt-get remove freoffice
umarim yardimi olur olmazsada daha tecrubeli arkadaslar yardimci olurlar :D :D:aha:

re-emre

re-emre

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler kardeşim deniycem ilk fuırsatta,documents to go yu da yükledim ama açmıyor bekleyip duruyor %99 da...

KacakMazot

KacakMazot

Üye
nedenini bilmiyorum ama birde sunlari dene istersen
evince: document viwier
abiword
depolarda mevcut. eger bulamazsanda google,da arat maemorg dan indir. bunlarda olmazsa sayet bilmiyorum nasil yaparsin :( :( :D

re-emre

re-emre

Üye
    Konu Sahibi
nedenini bilmiyorum ama birde sunlari dene istersen
evince: document viwier
abiword
depolarda mevcut. eger bulamazsanda google,da arat maemorg dan indir. bunlarda olmazsa sayet bilmiyorum nasil yaparsin :( :( :D

sağolasın kardeş,kurdum evince yi onda da işlem yapamadım ama go to artık açıyor,ondanmıdır bilemem de word belgesi vardı hazırda 2 tane açmıyordu,açtı :heyo:,koffice yide hala kuramadı x-termlede:allalla:

KacakMazot

KacakMazot

Üye
olsun bunada sukur :D go to yeter zaten..bende onu kullaniyorum gayet guzel ama win7 belgelerini acmiyor bu cok kotu :D :D

re-emre

re-emre

Üye
    Konu Sahibi
tabi buna da şükür var olmasına rağmen hiç açmıyordu çünkü :alkis ama koffice yi kullanan bir arkadaşımdan da gördüğüm ve duyduğum hiç sıkıntısız açıyor rahat rahat birçok işlemini yapıyormuş,çizim ve grafikler le de alakalı işi sorunsuz kullanıyorum dedi,pdf e bile çeviriyormuş,neyse açtı ya word dosyalarımı onu da hallederiz inşaallah :evet:

faruktml

faruktml

Üye
Depolarda Gnumeric var bütün sorununu çözer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt