YaşlıTaşCocuk54
Üye
-
Konu Sahibi
-
Düzelir. Tiner ile yıkarsan da düzelebilirFren diskine gazyağı döküldü neyse
Balata ötmeye başladı tutmuyor du
Bulaşık deterjanı sabunla yıkadim
Araba yıkama yerlerinde ki köpük den sıktım Diske şimdi düzeldi gibi
Ama.
Balata temizleyici aldım internetten
İki tane wurth 3m
Bunları sıkınca düzelir galiba dimi
İçim rahat etsin istiyorum
Ön fren düzeldi gibi ama arka iy değil 2 tane balata temizleyici sıktım balataları mı çıkartmak lazım? TemizlemekGaz yağı mı sürdün acayip kaydırır. Balata temizleyici spreyler iş görür. @DarkredBlue61 yardım.
Fren merkezini söktüm Balataları balata spreyi ile temizledim bulaşık deterjanı ile temizlesem birde birşey olur muOlmaz hocam , paslandırmaya yapar. Asitlidir o .
Balata spreyi ile iyice temizlemek en iyisi olacaktır. Fren diskini anca o paklar
Diskleri de balata spreyi güzelce yıka. Temiz kağıt havlu ile sil. Fren Pistonların içinde janta bulaşma ihtimali olan ne var acaba ? Genellikle hep toz ve çamur içinde olurlar . Bir dahaki söktüğünde video atsana . Herkes bilgilensin. Sana zahmet olmazsa tabiki . @DarkredBlue61 sen sökmüyor musun abi Kartal'ın frenlerini ?Fren merkezini söktüm Balataları balata spreyi ile temizledim bulaşık deterjanı ile temizlesem birde birşey olur mu
Fren merkezi pistonları n içi temizleniyor mu yağlanır mı onlara ne yapacam
Mesaj birleştirildi:
Arkadaşlar normalde diskler ısınmıyor du ama şuan hiç fren yapmadığım halde ateş gibi ısınıyor neden olabilir
Fren yapmadan ısınıyorFren yapmadan isiniyorsa balatalar diske surtuyor demek
Ustaya bir göster. Galiba biraz takılı kalıyor.Fren yapmadan ısınıyor
Nasıl düzeltilir? Servise mi götüreyim?
Fren pistonları mı basılı kalıyor
Diski eğmedine emin misin ? Sıcakken falan su tuttuysan eğilmiştir çoktan. Ya da kaliperi mi söktün ?Fren yapmadan ısınıyor
Nasıl düzeltilir? Servise mi götüreyim?
Fren pistonları mı basılı kalıyor
Geçmiş olsun , nasıl çözdün ?Sorun çözüldü
Eskisi gibi oldu hiçbir sorun yok kapanabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?