Freiburg seriye devam ediyor: 3-0

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Freiburg seriye devam ediyor: 3-0
Bundesliga'nın 13'üncü hafta karşılaşmasında Stuttgart'ı ağırlayan Freiburg, rakibini rahat geçti ve yenilmezlik serisini 4 maça çıkardı.

Maç son derece tempolu başladı. 4'üncü dakikada ilk pozisyona Stuttgart girdi fakat Kuzmanovic'in ortasında topa kafayı vuran Martin Harnik'in şutu isabetsizdi. Bu pozisyonun ardından ev sahibi ekip daha tehlikeli ataklar geliştirmeye başladı. 17'de Krmas'ın kafa vuruşu, kaleci Ulreich'e takılırken; 18'de Schuster'in ceza sahası dışından çektiği şutta yine Ulreich başarılı oldu. Fakat 22'de Jan Rosenthal, ceza sahası dışından attığı golle takımını öne geçirdi. 39'da Gentner, Molinaro'nun oraladığı topa kafayı vurdu fakat kaleyi bulamadı. Devrenin son bölümünde ev sahibi Schmid ve Song ile iki kez Stuttgart kalesini ceza sahası dışından yokladı fakat her iki top da az farkla dışarı çıkınca Freiburg soyunma odasına girerken farkı artıramadı 1-0.

İkinci yarıda da ev sahibinin üstünlüğü devam etti. 58'de Schuster'in şutunda kaleci Ulreich başarılı oldu ama 67'de Krmas, ceza sahası içerisinden vurduğu şutla farkı 2'ye yükseltti. Bu golden 6 dakika sonra Caligiuri'nun kafayla indirdiği topla ceza sahasında buluşan Max Kruse, farkı 3'e çıkarmayı başardı. Bu golle birlikte konuk ekip iyice oyundan koptu. 90'ıncı dakikada Santini, Max Kruse'un ortasına kafayı vurdu ama top direkte patladı. Bu pozisyonun ardından başka gol olmayınca da ev sahibi 3 puana 3 golle ulaşmayı başardı 3-0.

Bu skorla Freiburg, puanını 19'a çıkarırken; Stuttgart, 16 puanda kaldı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
270
Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
238
Eren Değerli
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
473
DiaBLoS


Üst Alt