freezone cepnet 500 mb bitti ???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
freezone cepnet 500 mb bitti ???
arkadaşlar vodafone a yeni geçtim özgür genç ve freezone a kayıtlıyım cepnet 500 mb aldım fakat ay sonuna 10 gün daha var

sorun şu ki bu cepnet mb larım bitince tl lerimden mi internet gidecek yoksa hız mı düşecek eğer tl gidecekse ben bu ay içerisinde başka bir net paketi alabilirmiyim eğer alabilirsin dersenizde almak için bu paketi iptal mi etmeliyim yoksa üzerine alınabiliyor mu ?

cevaplarınz bekliyorum şimdiden teşekkürler

phasan

phasan

Üye
arkadaşlar vodafone a yeni geçtim özgür genç ve freezone a kayıtlıyım cepnet 500 mb aldım fakat ay sonuna 10 gün daha var

sorun şu ki bu cepnet mb larım bitince tl lerimden mi internet gidecek yoksa hız mı düşecek eğer tl gidecekse ben bu ay içerisinde başka bir net paketi alabilirmiyim eğer alabilirsin dersenizde almak için bu paketi iptal mi etmeliyim yoksa üzerine alınabiliyor mu ?

cevaplarınz bekliyorum şimdiden teşekkürler
Bunlarda sinir var 500 mb bitince paran gidecektir

everest22

everest22

Üye
Arkadaşim sana bi tavsiyede bulunmama izin ver freezoneden çik ve cepnet250mb paketine gir 14 tldir ve 1 ay boyunza limitsiz kullanim sağlar 250mbtan sonra hiz 15 kb/sn düşüyor eğer kullanmak istersen bence en hesaplisi...

- - - Eklendi - - -

Ayni paket freezonede 9.90 tl fakat sinirsiz değil 250mb sadece

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşim sana bi tavsiyede bulunmama izin ver freezoneden çik ve cepnet250mb paketine gir 14 tldir ve 1 ay boyunza limitsiz kullanim sağlar 250mbtan sonra hiz 15 kb/sn düşüyor eğer kullanmak istersen bence en hesaplisi...

- - - Eklendi - - -

Ayni paket freezonede 9.90 tl fakat sinirsiz değil 250mb sadece

Hmm teşekkürler tavsiye için ama ben 9.9 tlye 500 mb alıyorum 14 tl veremem ki

TeAmo42

TeAmo42

Üye
hem frezone dekinde hediye var akşam 9-sabah 9 2000 dk veriyor sırf o yüzden bile net paketi alıyorum :D

hepar92

Üye
ben frezone aylık250mb kullanıyorum mb bitince 50kr'a 10mb veriyo dönem sonuna kadar.

everest22

everest22

Üye
ben frezone aylık250mb kullanıyorum mb bitince 50kr'a 10mb veriyo dönem sonuna kadar.
işte ayni paket freezoneda sinirli normal kullanicilarda ayni paket 5 tl daha fazla ama 1 ay boyunca sinirsiz kullanim sunuyor. Aradaki farki belirtmek istedim sadece

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
işte ayni paket freezoneda sinirli normal kullanicilarda ayni paket 5 tl daha fazla ama 1 ay boyunca sinirsiz kullanim sunuyor. Aradaki farki belirtmek istedim sadece

Önerin için teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt