FreeiSMS v1.11 Alpha S60v3 S60v5 S^3 SymbianOS9x unSigned [Tarih: 21/12/10]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DeaDLoST™

DeaDLoST™

Üye
FreeiSMS v1.11 Alpha S60v3 S60v5 S^3 SymbianOS9x unSigned [Tarih: 21/12/10]
FreeiSMS v1.11 Alpha S60v3 S60v5 S^3 SymbianOS9x unSigned

Google Translate:
Yeni ve geliştirilmiş değişiklik günlüğü ile artık tek bir m15 finalde tüm izm. Ücretsiz BGYS rewitten arayüzü UI ile bir uygulama tüm, daha yumuşak kaydırma etkisi ile sonuçlanan, sohbetlerini. Yeni deri format desteği, daha kolay kişiselleştirilmiş bir aşk mesajları oluşturmak. Basitleştirilmiş deri üretim, kurulum ve yönetim fonksiyonları, yol CoverFlow, gerçek zamanlı izleme deri etkisi, dinamik sunum seçmek için kullanılan deri. Sohbet diyalog arayüzü kabarcık seçimi ve yerleştirilmesi görselleştirmek için mesaj göndermek, bir resim ifade desteği ekleyin. , Arayüz bağımsız iletişim kafa içinde, net bir resim fonksiyonu, destek jpg, png ve diğer yaygın resim formatları, resim ayarlarını ve kartvizit eklemek için Ekle ontact ve toplu ithalat resmi destekler. iPhone tarzı ipuçları görmezden özelliği eklendi: ama, baskı telefonları ipuçları kapalı kırmızı çarpı ipuçları sağ üst köşesindeki tıklayabilirsiniz # tuşuna kapalı, 5th Edition cep telefonu kullanıcıları tarafından istenir olabilir 3 yeni bilgilerin devlet değişmez. 5th Edition Touch platformu için iletişim arayüzü, yeni jest destek: temas girişleri doğru planı etiketli olabilir program rehberi ve işareti kaldırma işlemi sol

[/CENTER]

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Sandık, SKYBRAVE ve Nadir

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler..

The-Ice

The-Ice

Üye
Yüklenemedi.Sertifika tarafından kısıtlanıyor.

catlax66

catlax66

Üye
***** i bi de turkçesi olsaydı bu surum muhteşem olacaktı.. self sertifika yap tekrar dene dostum o zaman oluyor..

rocketsamet

Üye
free=bedavamı
Bu bedavamı :)

mbjk

Üye
yazı neden öyle yazılmıs anlamadım dogrusu karınca duası gibi

Newpronik

Üye
sertifika tarafından bilmem ne diyor benim telefon hackli neden böyle acaba ?

majorx

Üye
türkçesi de olsa ya harika

babay22

babay22

Üye
teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt