Freeisms Allinone v1.11 m15 S60v3v5 S^3 Express Signed

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Freeisms Allinone v1.11 m15 S60v3v5 S^3 Express Signed
İphone tarzı baloncuklu mesajlaşma programı..

What New ;

1. Built-in skin renewal for the New Year clouds and skin;
2. installer integrated plug straight flying letters, flying letters look plug-in, users can choose to install;
3. Fetion plug-ins enable direct connection, you can fly in the contact list page shows the letter of the nickname friends;
4. Fetion straight plug new buddy list feature.​

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: muhsinsa, dolapdere1, tsoydinc ve 1 kişi daha

*lebron.

Üye
paylaşım için saol da bi şey sorucam.. bu programı kullanırken mesaj geldiğinde rehberde kayıtlı olduğu isimle değilde numarasıyla gösteriyo atan kişiyi.. onu nasıl düzeltebilirim ?

estomb

Üye
isimleri göstermemesi programın eksikligi mi yoksa biz mi bi yerde yanlış yaptık :hmmm
bu arada paylaşım için teşekkürler

fearlessnaz1f

Üye
Bu pronun eski sürümlerini kullandım isim olarak geliyordu msjlar..
Bunuda yükledim ama daha kullanmadım.. türkçesini arıyorum.. buldumda sertifikalayamıyorum.. xD Herşey hazır bi sertifika yapamadığımdan yükleyemiyorum ya hata veriyor.. :S
Hackli telefonu olan varsa mail atsın programın türkçesini atabilirim..
[email protected]

kadersiz_ex

Üye
ben sana sertifikalarım bende sertifika olayından çok çektim ama şimdi çözdüm 2 işlemle her proğramı sertifikalıyorum çok basit

wellnesscoch

Üye
ben sana sertifikalarım bende sertifika olayından çok çektim ama şimdi çözdüm 2 işlemle her proğramı sertifikalıyorum çok basit
bu sertifika olayı nsl arkadasım bizede anlata bilirmisin?

jjuventuss

jjuventuss

Üye
hakkaten anlatsanda bizde bilsek dostum. kaç gundur neler cekiyorum bi bilsen

Kǔr Şâd

Üye
Program çok kullanışlı, birde Türkçe olsa tadından yenmez ama...

kaancıkım

Üye
teşekkürler :)

hwesta2001

Üye
benim bir sorun olacak bu programla ilgili. Öncelikle teşekkür edeyim paylaşım için çok güzel ve kullanışlı bir program. Bence hep s60 kullanıcıları bu programı edinmeli. Neyse şöyle bir hata farkettim ben bu programda. Türkçe karakter kullanınca max. karakter sayısı telefonun orjinal kendi mesaj yazma programında azaldığından çok daha fazla azalıyor. Şöyle demedim freeismsle yazdığım ve gönderdiğim mesaj 5mesaj gösterirken onu kopyalayıp telin orjinal mesaj yazmasina yapistirinca 2sms olarak gösterdi. Tamam mesaj beleş ama Bu şöyle bir sorun yaratıyor. Freeisms uzun mesajları genellikle 5sms üstünü yarım gönderiyor. Yani ben de öyle. T9la yazıyoruz malum. Hep mesaj en az telin orjinal mesaj programında 2sms uzunluğunda oluyor. Freeismsde ise en az 5sms tutuyor aynı mesaj. Yani attiğm çoğu mesaj karşıya yarım gidiyor. Ben saatlerce sevdiğime güzel birşey yazmaya uğraşıyorum. Bakalım ne cevap gelicek diye beklerken mesajın yarım cevabı uyuz ediyor adamı. Bilmem bu derdimin bir çaresi varmı. Önerileriniz için şunları unutmayın.
1-T9suz yazamam.
2-freeismsden vazgeçmem
3-kısaçık mesajla yetinemem
4-ikide bir telin orj. Sms şeyini açmak orda yazmak istemiyorum.
5- hazır sevgilimden ayrılmam:)

serinaga

serinaga

Üye
benim bir sorun olacak bu programla ilgili. Öncelikle teşekkür edeyim paylaşım için çok güzel ve kullanışlı bir program. Bence hep s60 kullanıcıları bu programı edinmeli. Neyse şöyle bir hata farkettim ben bu programda. Türkçe karakter kullanınca max. karakter sayısı telefonun orjinal kendi mesaj yazma programında azaldığından çok daha fazla azalıyor. Şöyle demedim freeismsle yazdığım ve gönderdiğim mesaj 5mesaj gösterirken onu kopyalayıp telin orjinal mesaj yazmasina yapistirinca 2sms olarak gösterdi. Tamam mesaj beleş ama Bu şöyle bir sorun yaratıyor. Freeisms uzun mesajları genellikle 5sms üstünü yarım gönderiyor. Yani ben de öyle. T9la yazıyoruz malum. Hep mesaj en az telin orjinal mesaj programında 2sms uzunluğunda oluyor. Freeismsde ise en az 5sms tutuyor aynı mesaj. Yani attiğm çoğu mesaj karşıya yarım gidiyor. Ben saatlerce sevdiğime güzel birşey yazmaya uğraşıyorum. Bakalım ne cevap gelicek diye beklerken mesajın yarım cevabı uyuz ediyor adamı. Bilmem bu derdimin bir çaresi varmı. Önerileriniz için şunları unutmayın.
1-T9suz yazamam.
2-freeismsden vazgeçmem
3-kısaçık mesajla yetinemem
4-ikide bir telin orj. Sms şeyini açmak orda yazmak istemiyorum.
5- hazır sevgilimden ayrılmam:)

AĞA sen çok şey istiyon yaa ...

SHS

SHS

Üye
:tşk:

izelhazal

Üye
bende bir şey sormak istiyorum programı yükledim sorunsuz çalıştı ancak sms lerin arka planında 2011 yazan saçma bir resim var bunu nereden değiştirebilirim onu halledersem çok memnun olucam lütfen yardımcı olun

---------- Eklendi @ 01:55:30 ---------- Yazıldı @ 01:36:44 ----------

bende bir şey sormak istiyorum programı yükledim sorunsuz çalıştı ancak sms lerin arka planında 2011 yazan saçma bir resim var bunu nereden değiştirebilirim onu halledersem çok memnun olucam lütfen yardımcı olun

gerek kalmadı buldum

marist

marist

Üye
Türkçe oLanı YOk mu ßu uyguLamanın ?

37berk37

37berk37

Üye
Yollayan ismi için rehberi tel hafızaya kopyalayın..

aknpmyo

Üye
çok iyi ama keşke tam ekran olsa :)

delta4598

delta4598

Üye
Tam Ekram Özelliği Var Zaten Yazılım Ayarlarına Gel ! Sağ TIkla En Altta Seccren Var

- - - Eklendi - - -

çok iyi ama keşke tam ekran olsa :)
Tam Ekram Özelliği Var Zaten Yazılım Ayarlarına Gel ! Sağ TIkla En Altta Seccren Var

Üst Alt